cookie-og-privatlivspolitik
Ivan Pejcic, Victor Hansen og Adi Begovic er igen klar til fest.
Foto: Anders Knudsen

Underholdning

Unge “klubejere” har fået erfaringer og fester igen

De tre unge mænd bag Kalas Club vender tilbage med festkoncept.
12. oktober 2016 kl. 21:20 Af Lizette Madsen

Efter 14 fester blev det nok for Adi Begovic, Ivan Pejcic og Aske Arnesen, der i marts for først gang bød velkommen til klub-konceptet Kalas Club på Brovejen 8 i Nykøbing.

Der blev festet, der blev lavet sjov med dværge og strippere, og så forsvandt idéerne. Til gengæld blev bagagen fyldt med erfaringer.

Derfor er Adi Begovic og Ivan Pejcic nu tilbage sammen med et nyt ansigt på holdet, nemlig Victor Hansen. Sammen fører de konceptet videre og er fredag klar til den første fest efter pausen.

I mellemtiden er First Floor, som har lagt lokaler til Kalas Club, blevet opkøbt af investorgruppen, der også står bag Billy Booze.

- Vi blev kontaktet af den nye ejer i sommers, og så har vi indgået en aftale med dem, siger Ivan Pejcic, der sammen med de to andre unge mænd nu er klar til at feste igen.

Annonce

- Vi havde brug for en pause. Idéerne forsvandt, vi kørte træt i det, og modet forsvandt. Det blev lidt ligesom at slikke på den samme slikkepind. Det bliver ved med at være den samme smag, men man vil jo gerne overraskes, lyder det fra Adi Begovic.

- Vi har jo fået nogle fif undervejs, fordi vi netop ikke har prøvet det før, for eksempel sådan noget som at samarbejde med cheferne, siger Ivan Pejcic.

“Tanken er nu fyldt med mere benzin”, og derfor har de fundet mod til at kaste sig ud i en ny omgang fest. Tidligere havde de en målgruppe, der hed 18+, men den har de sænket til 16+. Desuden er Ivan Pejcic og Victor Hansen, som går på 3. og 2. årgang på handelsskolen, med i skolens festudvalg, så der vil også være afterparties for skolens elever.

Festlokalerne er også ved at blive renoveret, og derfor mener de tre unge fyre, at de fremover kan stå mere inde for stedet, hvor festerne holdes.

Fremover vil det kun være hver tredje eller fjerde fredag, at de åbner dørene til Kalas-festerne, i stedet for hver fredag som tidligere.
Første fest finder sted på fredag 14. oktober, hvor de tre unge mænd har fået fløjet den danske rapper Stanley Most ind fra England, så han kan skyde gang i et ægte kalas.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE