cookie-og-privatlivspolitik
Lollands borgmester Holger Schou Rasmussen.
Foto: Anders Knudsen/Arkiv

Valg

- Dejligt med et rødt Lolland

Borgmester Holger Schou Rasmussen er glad for at Lolland er blevet endnu rødere end ved sidste valg.
06. juni 2019 kl. 06:05 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

Med 40 procent af stemmerne satte Socialdemokratiet sig markant på den lollandske kreds, og ikke alene er det langt det største parti, men også det, der er gået mest frem.

- Jeg er glad for, at så mange har stemt på Socialdemokratiet. Det har altid været tradition for at Lolland har været rødt, siger borgmester Holger Schou Rasmussen (S).

Om resultatet er godt nok til at sikre den lollandske kandidat, Kasper Roug, en plads i Folketinget er usikkert, men Holger Schou Rasmussen håber det.
- Kasper er en rigtig god kandidat, og det er så utroligt vigtigt, at vi har vores egen mand i Folketinget.

I dagene op mod valget er der ført en smædekampagne mod den lollandske kandidat, på baggrund af lukningen af Dannelunde Skole. Husstandsomdelt materiale har opfordret til at stemme på Lennart Damsbo-Andersen, hvis man vil stemme Socialdemokratisk.

- Det har været en meget unfair kampagne, og jeg håber ikke den får indflydelse. Får det indflydelse, så jokker vi i hvert fald os selv godt over fødderne, når Socialdemokratiet får så godt et valg.

Med en rød regering ser Holger Schou Rasmussen frem til at få nemmere adgang til ministrene, og en rød regering er han sikker på, at Danmark vil få.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her