cookie-og-privatlivspolitik
Melitek havde politikerbesøg i går. Fra venstre er det Magnus Heunicke, René Christensen og Louise Schack Elholm samt DI-formand Kim Frimann og direktør Kim Laursen.

2

Billeder

Melitek havde politikerbesøg i går. Fra venstre er det Magnus Heunicke, René Christensen og Louise Schack Elholm samt DI-formand Kim Frimann og direktør Kim Laursen.
Foto: Ingrid Riis

Valg

Tre politikere og en tv-mand besøgte Melitek

Ikke meget forskel på indlæg fra S, V og DF
16. maj 2019 kl. 20:10 Af Bjarne Arildsen

Annonce

NØRRE ALSLEV Melitek i Nørre Alslev er nok værd at vise frem.

Det mener man i DI, Dansk Industri, der derfor havde valgt at bruge fabrikken til et af sine mange valgmøder op til EU- og folketingsvalget.

- I sin tid, 2003, flyttede Melitek fra Hellerup hertil, hvor der var god adgang til jord og arbejdskraft. Og her ligger den perfekt for transport mod nord og syd, og nu er der 40 ansatte, siger Kim Frimann, der er formand for DI på Lolland-Falster.


Et stort opbud

Tre folketingspolitikere var inviteret til Melitek i går. Det var Magnus Heunicke (S), Louise Schack Elholm (V) og René Christensen (DF).

Fra klokken 13 fik de tre politikere en rundvisning af Kim Laursen, der er direktør for virksomheden. Og fra klokken 14 stillede de op til debat på et podie i en af fabrikshallerne.

Mødet var beregnet for de ansatte på Melitek. Denne dag var der 19 på arbejde, og under mødet blev produktionen standset.

Antallet af gæster, blandt andet DI- og pressefolk, var også stort, mellem 10 og 15. En såkaldt moderator, altså ordstyrer, var der også. Det var Adam Holm, der er kendt fra tv, blandt andet som vært på Deadline.


Mest enige

De tre politikere fik til start en kort indledning.

René Christensen slog fast, at firmaer som Melitek skaber jobs til velfærdssamfundet. Louise Schack Elholm talte for frit valg og skattestop, mens Magnus Heunicke ville have ordentlige standarder på arbejdsmarkedet.

Et af emnerne, som skulle debatteres, var naturligvis miljø og klima.

Her var der enighed om, at klimaproblemet er uhyre vigtigt. Danmark skal have en grøn førertrøje på, og man skal løse klimaproblemerne globalt, blandt andet gennem EU.

- I er meget enige, sagde Adam Holm.

I løbet af den time, som debatten mellem de tre varede, var der også tid til at tale om infrastruktur og arbejdskraft.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce