cookie-og-privatlivspolitik
Billedet her illustrerer tydeligt, at der kan være parkeringsproblemer omkring Stormarkskolen.
Billedet her illustrerer tydeligt, at der kan være parkeringsproblemer omkring Stormarkskolen.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Valg

Valgsteder er flyttet

Vælgere i Nakskov øst og Horslunde opfordres til at tjekke deres valgkort, da valgdistrikterne er rettet til.
21. maj 2019 kl. 20:10 Af Peter Gade

Annonce

NAKSKOV 4.000 vælgere fra den østlige del af Nakskov skal indfinde sig på et nyt valgsted, når der i løbet af de næste par uger skal stemmes til Europa-Parlamentet og til folketingsvalget.

Hvor man hidtil har stemt i gymnastikhallen ved Stormarkskolen, er det besluttet at flytte valgstedet til Krogsbølle Kompetencecenter lidt længere ude ad Løjtoftevej.

- Alle de gange vi har afholdt valg på Stormarkskolen, har der været klager over parkeringsmulighederne. Vi har derfor besluttet at flytte valgstedet til Krogsbølle, hvor der er meget bedre plads, forklarer borgmester Holger Schou Rasmussen (S), der også er formand for valgbestyrelsen. Kompetencecentret ligger i den tidligere planteskole på Løjtoftevej 205, så der er kun et par hundrede meter fra det tidligere til det nye valgsted.

Samtidig er valgdistrikterne nord for Nakskov blevet justeret. Efter kommunalvalget henvendte flere borgere sig til kommunen. De kunne ikke forstå, hvorfor de skulle køre fra deres bolig lige øst for Horslunde og helt til Nakskov for at stemme.

Derfor er afgrænsningen mellem valgdistrikt Horslunde og Nakskov øst blevet rettet ud, så vælgere nord for rute 9 nu hører til Horslunde. Vælgere her bør tjekke deres valgkort.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her