cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jens Dresling, Polfoto, arkivfoto

Vejr

DMI: Risiko for vindstød af stormstyrke hele dagen

Det blæser fortsat kraftigt på Lolland-Falster, og det vil det blive ved med resten af dagen. Træ væltet ved Søllested.
02. februar 2016 kl. 06:38 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det kommer til at blæse godt og grundigt hele dagen henover både Lolland og Falster. DMI har fortsat et varsel ude om vindstød af stormstyrke, og varslet gælder helt frem til midnatstid tirsdag aften.

Meteorologerne forventer hård vind til kuling fra sydvest, og altså med vindstød af stormstyrke, hvilket vil sige 24-27 meter i sekundet. Med så kraftig blæst følger også en stor risiko for, at broer må lukke, men indtil videre er der ingen restrektioner eller advarsler vedrørende færdsel på hverken Storstrømsbroen eller Farøbroerne som følge af blæsevejret.

Politiets vagtchef Søren Østervig melder også om en rolig nat - dog er et enkelt træ væltet ved Søllested, men det har man sendt mandskab ud for at skære op og fjerne.

Vejrudsigten for tirsdag lyder ifølge DMI iøvrigt på vekslende skydække med enkelte byger og temperaturer omkring seks graders varme.
Hvis man skal udendørs i aften skal man dog være opmærksom på, at vinden i aften ventes at tiltage til hård vind til hård kuling. Sidst på natten skulle blæsten dog aftage lidt igen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce