cookie-og-privatlivspolitik

Vejr

Søndag kommer vinteren for alvor: Op til 10 cm sne

Frost og op til 10 centimeter sne er i vente mod slutningen af weekenden, beretter DMI.
27. december 2014 kl. 21:28 Af Ritzau

Annonce

Hvis man da ikke allerede har gjort det, så kan man godt bruge noget af søndagen på at finde kælken frem fra vintergemmerne.

Ifølge DMI vil et større snevejr nemlig trække hen over landet fra søndag aften, startende i den nordligste del af landet, hvorfra det gradvist vil arbejde sig ned over landet.

Kun bornholmerne ser ud til at gå ram forbi.

- Det rammer det meste af landet, og selvom der ikke falder lige meget sne alle steder, så kan der stedvist falde op til 10 centimeter sne, siger vagtchef hos DMI Mogens Rønnebek.

Samtidig med snefaldet vil temperaturerne de fleste steder holde sig under frysepunktet, så sneen ser ud til at blive liggende ind i den kommende uge.

- I det sydvestjyske vil der dog formentlig blive tale om sjap, for i denne del af landet ser det ud til at blive tøvejr, siger Mogens Rønnebek.

Først mandag har snevejret trukket over landet og videre til Tyskland. Til gengæld holder vinden sig nogenlunde i ro, så der skulle ikke blive de helt store problemer med snefygning på vejene, siger vagtchefen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce