cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Trine Barnkob Elnif-Bay

Vejr

Vand trængt ind i flere bygninger på havn

Vandstanden i havnebassinet i Nysted har passeret 1,5 meter over normalen. Vandet er trængt ind i flere bygninger på havnen.
02. januar 2019 kl. 16:32 Af Jakob Poulsen

Annonce

Den høje vandstand har også ramt Nysted Havn ganske hårdt.

Ifølge Nysted Bådelaugs formand Tommy Frederiksen har vandstanden været oppe på 1,55 meter over normalen, og det har betydet, at vandet er trængt ind i mange af de bygninger på havnen, som ligger næsten i vandkanten.

- Jeg tror, at der står vand i næsten alle bygninger undtagen havnekontoret, men det ser ud som om, at det er på vej tilbage nu. Vi havde næsten samme hændelse for to år siden, men dengang var vandstanden vist lidt højere, fortæller Tommy Frederiksen.

Bådelavets medlemmer var allerede nytårsdag opmærksomme på, hvordan det kunne gå, så de brugte årets første dag på at flytte alt op i højden, hvad de kunne.

- Så hvis det ikke stiger mere, tror jeg, at vi rider stormen af og slipper med fugt i væggene på bygningen. Vi bliver her resten af aftenen og holder øje. Når vandet begynder at falde igen, skal vi hurtigst muligt ind i klubhuset og have skrabet vandet ud igen, så skaderne ikke bliver alt for store, siger Tommy Frederiksen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

Annonce