cookie-og-privatlivspolitik
Cykelrejse på Cuba.
Cykelrejse på Cuba.
Foto: Jysk Rejsebureau

WeekendTid

Aktive ferierejser hitter

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
09. november 2018 kl. 06:00 Af Jørgen Lind

Annonce

Mange vil være aktive, mens de får nye oplevelser på deres ferie, og et stigende antal danskere gør det som en del af en gruppe.

Tendensen mærker man hos Jysk Rejsebureau, der det seneste år har oplevet en stærkt voksende interesse for aktive grupperejser:

I perioden januar-september har bureauet solgt mere end dobbelt så mange pladser på aktive grupperejser som i samme periode sidste år.

Jysk Rejsebureaus udvalg af aktive grupperejser med dansk rejseleder tæller blandt andet en cykelrejse på Cuba, en togrejse med den transmongolske jernbane og en eventyrrejse til Sri Lanka, men især bjergbestigningsture er populære: - De ikoniske treks som at gå til Everest Base Camp i Himalaya eller bestige Kilimanjaro er dem, der hitter mest. Men vil man have naturen mere for sig selv, kan jeg anbefale for eksempel en ferie i Peru, hvor man vandrer gennem regnskoven til Inkariget, og hvor der er en del færre besøgende end på de store bjerge, siger bureauets direktør, Niels Amstrup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce