cookie-og-privatlivspolitik

WeekendTid

Børn aktiviseres i sommerferien

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
20. april 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

"Som modsætning til en digital hverdag og mange timer med næsen i en skærm efterspørger mange feriegæster mere autentiske, enkle og kreative aktiviteter for børnene. De vil have leg og underholdning med jord under neglene og uden Ipads", lyder det fra Spies som baggrund for lancering af et nyt børneklub-koncept.

Det føres ud i livet i sommer på designerhotellet Casa Cook i Chania på Kreta.

Børnene bliver opdelt i forskellige aldersgrupper, fra 4 måneder til 3 år, 4-6 år, 7-9 år og 10 år og derover. For eksempel tilbydes de fire til niårige aktiviteter som ansigtsmaling, udendørs biograf, fotografering, mini-yoga på stranden, indlæring af simple græske sætninger, bowling med genbrugsvandflasker, begynder-havekurser og madlavning.

For teenagere er der aktiviteter som beachvolleyball, arkitektur-konkurrencer, læsning og workshops, hvor man kan lære alt fra hvordan man laver en drømmefanger og egne smykker til madlavning af veganske kager.

Hver dag bliver programmet skræddersyet til de tilmeldte, og med kun to børn pr. voksen er der godt med hænder til at tage sig af ungerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce