cookie-og-privatlivspolitik

WeekendTid

Børn aktiviseres i sommerferien

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
20. april 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

"Som modsætning til en digital hverdag og mange timer med næsen i en skærm efterspørger mange feriegæster mere autentiske, enkle og kreative aktiviteter for børnene. De vil have leg og underholdning med jord under neglene og uden Ipads", lyder det fra Spies som baggrund for lancering af et nyt børneklub-koncept.

Det føres ud i livet i sommer på designerhotellet Casa Cook i Chania på Kreta.

Børnene bliver opdelt i forskellige aldersgrupper, fra 4 måneder til 3 år, 4-6 år, 7-9 år og 10 år og derover. For eksempel tilbydes de fire til niårige aktiviteter som ansigtsmaling, udendørs biograf, fotografering, mini-yoga på stranden, indlæring af simple græske sætninger, bowling med genbrugsvandflasker, begynder-havekurser og madlavning.

For teenagere er der aktiviteter som beachvolleyball, arkitektur-konkurrencer, læsning og workshops, hvor man kan lære alt fra hvordan man laver en drømmefanger og egne smykker til madlavning af veganske kager.

Hver dag bliver programmet skræddersyet til de tilmeldte, og med kun to børn pr. voksen er der godt med hænder til at tage sig af ungerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

Annonce