cookie-og-privatlivspolitik
Et af højdepunkterne på en rejse til Kina kan være en gåtur på den kinesiske mur.
Et af højdepunkterne på en rejse til Kina kan være en gåtur på den kinesiske mur.
Foto: Privat

WeekendTid

Hurtigere visum til Kina

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
24. maj 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

Det er ikke altid den hurtigste og nemmeste ting i verden at få et visum til Kina, men det lover det svenske IT-sikkerhedsselskab Clic Solutions nu at gøre noget ved via ny teknik.

Ifølge rejsesitet standby.dk er konceptet Clarified Visa fra Clic Solutions en internetløsning, der skærer drastisk ned på tiden med at søge kinesisk visum.

Clic Solutions' adm. direktør, Ali Jawady: "Dette er tidsbesparende, da den rejsende selv tager sig af ansøgningen, som overholder GDPR (General Data Protection Regulation - EU's forordning om persondatahåndtering og databeskyttelse, der også gælder rejsebureauer, red.).

Den rejsende indtaster alle oplysninger i sin ansøgning online og får besked via e-mail inden for tre arbejdsdage. "Rejsebureauer kan gratis booke op til fire dage før afrejse, hvilket giver en meget hurtigere og mere fleksibel løsning," siger Ali Jawady.

Den nye visumtjeneste er udviklet i samarbejde med et af Kinas største statsejede rejseselskaber, China International Travel Services (CITS).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce