cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Vil du prøve et overnatningssted ud over det sædvanlige, finder du fire timers kørsel nord for Boise Dog Bark Park Inn. Det er et bed and breakfast-sted, bygget som en enorm beagle, efter sigende verdens største.

WeekendTid

Mikrobryg og vin i Idaho - og et finurligt hotel

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
01. oktober 2019 kl. 09:14 Af Jørgen LInd

Annonce

Uanset om du foretrækker øl eller vin, kan du passende overveje at lægge vejen forbi delstaten Idaho i det nordvestlige USA på dit næste amerikanske roadtrip.

I Ohio gemmer sig flere end 70 mikrobryggerier, der har gjort staten kendt blandt ølentusiaster. Hovedstaden Boise har delstatens største koncentration af bryggerier, men også Sandpoint, Wallace og McCall gemmer på særlige øloplevelser, som kan kombineres med udendørsoplevelser og -eventyr.

Samtidig er Idaho i gang med at etablere sig som den næste vinregion i USA. Staten kan prale af ikke færre end 50 vinproducenter. En god introduktion til Idahos vine får du langs vejen Sunnyslope Wine Trail i byen Caldwell, hvor man kan opleve alt fra prisvindende vine til intime vinsmagninger og madevents hos de i alt 15 vingårde og -producenter, der er en del af ruten.

Vil du prøve et overnatningssted ud over det sædvanlige, finder du fire timers kørsel nord for Boise Dog Bark Park Inn. Det er et bed and breakfast-sted, bygget som en enorm beagle, efter sigende verdens største.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce