Oplevelsestip fra Folketidendes rejseskribent.
Dinner in the Sky er et usædvanligt koncept af belgisk oprindelse. Det så dagens lys i 2007, findes nu i 15 lande og er af Forbes kåret som en af verdens ti mest atypiske restauranter.
Som navnet antyder, er Dinner in the Sky en restaurantoplevelse, hvor de spisende gæster sammen med tjenere og kokke løftes 46 meter op i luften med en kran. Dermed kan man nyde udsøgte smagsoplevelser med udsigt over byen.
I år kan man opleve konceptet fire steder i Belgien, og som noget nyt har den svævende restaurant i år et større, mere åbent køkken, ligesom der er plads til 32 spisende gæster fordelt ved otte borde. Tidligere var der kun plads til 22 gæster, der alle sad ved samme bord.
Dinner in the Sky kan i år opleves i Antwerpen 25. maj - 1. juni, i Bruxelles 11.-21. juni, i Bilzen 31. august - 6. september og i Kortrijk 7.-13. september.
Yderligere oplysninger: dinnerinthesky.be/en.
.