Fodbold

FREMAD AMAGER VINDER 'SEKS' POINT I BUNDOPGØR

KØBENHAVN, FOLKETIDENDE: Det er i en "seks-points-kamp" som i dag mod Fremad Amager, at man skal have hver eneste beslutning og marginal med sig, hvis pendulet skal svinge i ens retning.

Det må man bare sige, at de ikke var for Nykøbing FC i første halvleg, hvor en hovedstødsduel mellem Kasper Jensen og Michael Lumb satte begge på sidelinjen. Men sidstnævnte kom sig hurtigere end Kasper Jensen, og i det minut Fremad Amager havde 11 spillere på banen mod NFC's 10, brød hjemmeholdet igennem gæsternes forsvarskæde og efter et drop af Jannich Storch kunne Fremad Amager altså tage scoringen ved Johansson til et bombastisk og næsten fyldt stadion.

Efter scoringen kom der selvtillid hos hjemmeholdet, men som minutterne skred frem, kom NFC bedre ind i kampens rytme - dog uden at få noget med fra halvlegen.

Efter pausen indledte Mathias Gehrt tingene med et lovende skud lige udenfor feltet, men hans forsøg krøllede ikke nok til at blafre netmaskerne.

Fremad Amagers genpres var et kæmpe problem for NFC, der ikke kom ind i anden halvleg med den friske energi og skarphed, der skulle til for at få hul på Fremad Amagers forsvar.

En kæmpe chance tilfaldt Emilio Simonsen i kampens 68. minut, hvor det eneste den vævre kantspiller skulle gøre var at holde bolden nede - men desværre måtte han se sit skud fra fem meter gå langt over.

NFC var dem med overtaget hen mod kampens slutning, men halve brændte chancer ledte ikke til noget større for Claus Jensen og co. og dermed måtte "Bjørnene" se sig knebent slået 1-0 på en dag, hvor den sidste skarphed manglede.

Ærlig cheftræner: - En pinlig ydmygelse

Efter overraskende sejr: Sådan gik det i Middelfart