Annonce
Kunst

Galleri gør klar til at åbne

Parret Lars Voss og Connie Keller åbner galleri i Slotsgade. Foto: Susanne Lose
Parret Lars Voss og Connie Keller åbner galleri i Slotsgade.

NYKØBING: I september sidste år lukkede Galleri Slotsbryggen og siden da har Connie Keller, der var en af kunstnerne i galleriet, leget med tanken om at åbne galleri et andet sted i Nykøbing.

- Vi har virkelig kigget på mange forskellige steder uden at finde det helt rigtige, fortæller Connie Keller, der har ledt sammen med sin bedre halvdel Lars Voss. De har blandt andet haft kig på de lokaler i Slotsgade, hvor der i mange år har været Byens Sycenter, men kunne ikke rigtig finde ud af, hvem der ejer bygningen.

- En aften, hvor vi havde været i revyen, gik vi forbi igen, og nu var der pludselig sat et telefonnummer op, siger Connie Keller.

Annonce

For at gøre en fire uger lang historie kort endte det med, at parret lejede det 165 kvadratmeter store lokale, og på kulturnatten 30. september åbner de deres galleri Voss&Keller.

- Vi åbner et galleri, fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være, og Lars bakker mig så godt op, afslører Connie Keller.

- Jeg var ved at gå op i limningen af at gå derhjemme, og jeg glæder mig helt vanvittigt til at møde kunderne igen. Dem har jeg savnet.

Lokalerne har gennemgået en omfattende renovering, og her har ejeren, som er Kimand Invest fra Nørre Alslev været en rigtig god medspiller.

- De har været meget imødekommende, siger Lars Voss.

Den samme ros har parret til Thomas TH Rasmussen, der er forretningschef i Business Lolland-Falster.

- Thomas har været så god til at vende nogle ting i hovedet på mig, og fået mig til at ændre meget. Han har været uundværlig i processen, afslører Connie Keller.

Hun er selv en af udstillerne. Hun maler og laver glaskunst. Lars Voss er en anden og han udstiller sine fotografier. Det er de to, der står for galleriet. De øvrige kunstnere lejer sig ind.

- Vi har lige haft et møde med de fem andre kunstnere, og det blev sådan en hyggelig aften. Vi faldt i god snak med det samme, selv om vi faktiske ikke kendte hinanden. Det er så vigtigt, at vi har det godt med hinanden. Det skal være sjovt at være her, derfor inddrager vi de andre udstillere. Vi beder dem om at komme med ideer og forslag, som Lars og jeg så kigger på, siger Connie Keller.

De øvrige udstillere er Lizzie Røpke, der maler og laver skindtasker. Heidi Bertelsen og Susanne Bøtcher, der begge maler. Henriette Davidsen, der både maler og tegner og Anja Bardrum, der maler, syr og laver keramik.

- Vi kunne godt tænke os, at vi også fik kunstnere ind, der laver keramik og skulpturer, så galleriet får et bredt tilbud, siger Connie Keller.

Der vil være åbent fra klokken 10 til 22 på åbningsdagen hvor selve åbningen markeres klokken 14 med fernisering og lidt at spise og drikke.

På Voss & Kellers åbningsdage markeres åbningen klokken 14 med fernisering og lidt at spise og drikke. Foto: Susanne Lose
Annonce
Annonce
Gasledning

200 LODSEJERE BERØRES AF GASLEDNINGEN

Annonce
Sammenhold

GNISTEN OG SAMMENHOLDET LEVER STADIG

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

- VI BLEV JO KASTET HOVEDKULDS UD I BESTYRELSESARBEJDET

Guldborgsund

HOS BRIAN BLOMSTRER DRØMMEN

Lolland

Milliondyr brand fortsætter endnu

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE SKUFFER HJEMME

Guldborgsund

SANGKRAFTCENTER ÅBNER

Lolland

NAKSKOV FJORDDAGE SKAL NYTÆNKES

112

STORT TYVERI FRA KÆLDER

112

UNGE MÆND DØMT FOR STRIBEVIS AF FORBRYDELSER

Guldborgsund

FÆNGSEL LAVER MAD UD AF HUSET

Kunst

VIGTIG UDSTILLING AF DEN LILLE STORE BILLEDHUGGER

112

BACON- OG PEPPERONI-TYV PÅ SPIL

Familie

NYT NETVÆRK FOR FAMILIER MANGLER EN MEGET VIGTIG ESSENS

112

33-ÅRIG DØMT FOR BEDRAGERI PÅ FACEBOOK

Annonce
Lolland

- DET ER ALVORLIGT

Kunst

KVINDELIG KUNSTNER MED HESTEKRÆFTER

112

PÅVIRKET KANLLERTKØRER PÅ NATLIG BRO-TUR

Fællesskab

STOR INTERESSE FOR SENIORBOFÆLLESSKAB

112

BRÆNDESTABEL VIL BRÆNDE HELE NATTEN

112

STORT TRÆPILLE-TYVERI FRA VILLA

Corona-virus

STIGENDE SMITTETAL

Lolland

ALPAKAER STAK AF

Annonce
Annonce