Annonce
Lolland

Hygge hos frisøren i ti år

Annette Cieslak Knudsen (tv) har kun sjældent tid til at slappe af i hyggestolene - men her sidder hun med Karina Andersen. Og de gode stole flytter med over på den anden side af Vestergade. Foto: Daniel Brøns
Frisør Klip In i Vestergade har den 1. oktober eksisteret i 10 år i Vestergade 18C. Men i løbet af jubilæumsmåneden rykker salonen over på den anden side af vejen.

MARIBO: En blanding mellem en hyggelig café og en moderne frisørsalon. Sådan vil de fleste nok karakterisere den salon, som indehaver Annette Cieslak Knudsen til daglig driver sammen med sin faste kollega og veninde Karina Andersen.

Og det er også meningen med konceptet, at modebevidste kvinder og mænd bare skal kigge ind – tage et nummer – og så sidde og hyggesnakke indtil det bliver deres tur, fortæller Annette Knudsen, der er utroligt glad for sin dagligdag sammen med Karina Andersen, som har været med de sidste seks år, så kunderne møder altid de samme to oplagte frisører, der i øvrigt begge bor i Rødby.

- Vi har det så hyggeligt sammen, at jeg nægter at gå på pension før den dag, Karina gør det, selv om hun er 15 år yngre end jeg, griner Annette Knudsen, der har elsket at være frisør i samtlige 38 år, hun har været i branchen. Og lige nu nyder det endnu mere, fordi hun har lov til at arbejde sammen med en kollega, der samtidig er en veninde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ingen af os har store forpligtelser som hjemmeboende børn, så vi har god tid til at gå ud og spise og hygge i fritiden sammen også, siger Karina Andersen.

Skifter adresse

Lige nu har de to frisører ekstra travlt. Frisørsalonen på den anden side ad vejen – i Vestergade 21B er nemlig blevet ledig efter, at frisør Lene Rubæk besluttede at flytte til Lollands Centret. Den vej tænker Klip In ikke, at de skal, fortæller Annette Knudsen:

- Vi er meget glade for at være her i Vestergade, og vi har mest valgt at flytte, fordi lokalerne i nummer 21B er utroligt flotte – og alt i forvejen er klar til en frisør, siger hun og forklarer, at en salon har brug for indlagt vand og strøm flere steder midt i lokalet, som ellers kan være kostbart at etablere.

Pladsmæssigt får de lidt mindre plads end tidligere, idet de den nye salon er på 96 kvadratmeter – mod tidligere 145.

- Men det er faktisk fint nok til to frisører, og der bliver også lige så god plads til hyggebordet, hvor folk venter, mens de får sig en kop kaffe, siger Annette Knudsen og afslører, at hun holder reception i den nye salon lørdag 1. oktober, mens kunderne er velkomne fra mandag 3. oktober.

  • Annette Cieslak Knudsen (tv) har kun sjældent tid til at slappe af i hyggestolene - men her sidder hun med Karina Andersen. Og de gode stole flytter med over på den anden side af Vestergade. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier