Annonce
Koncert

- KOM OVER OG HYG I HYLDDALEN

Frank Rubæk, Palle Nevad Frandsen og Kasper Andersson fra Stars på Nørregadeteatret glæder sig over, at vejrudsigten lover varmt sommervejr, når de holder hyggelig musikfest i Hylddalen på lørdag. Foto: Birgitta Andersen
Vil gerne lokke lollikkerne en tur ud i den grønne skov, når der er "Musik i Hylddalen" for både børn og voksne.

MARIBO: Rammerne er i orden til det, der af arrangørerne selv bliver beskrevet som "Lollands største havefest", når Stars på Nørregadeteatret på lørdag prøver at puste liv i Maribos gamle friluftsscene, Hylddalen.

- Om aftenen har vi øl i hanerne og vin i boderne, og der kommer food truck med pølser og flæskestegssandwich. Så der er alt, der skal bruges til en rigtig hyggelig fest, fortæller Palle Nevad Frandsen fra Stars på Nørregadeteatret.

- Og om eftermiddagen har vi popcorn, slikposer, chips og sodavand og alt, hvad børnene kan få lyst til undervejs i showet, forsikrer teaterdirektør Frank Rubæk fra Nørregadeteatret, der i år kaster sig ud i rollen som friluftskoncert-arrangør sammen med Stars.

Annonce

Rouladesang og rockskole

Samarbejdspartnerne, der allerede nu har haft succes med at få rock- og popkoncerter ind i Nørregadeteatrets teatersal, flytter nu ud i den grønne bøgeskov under titlen "Musik i Hylddalen".

Og de lægger hårdt fra land i forsøget på at lokke alle lollikker - gammel som ung - ud at høre noget god musik under bøgetræskronerne på lørdag.

Rosa fra Rouladegade er klar til at give numre fra programmer som Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr og Cirkus Summarum, når hun lørdag indtager Musik i Hylddalen. Foto: Pressefoto

Der er ikke mange børn, som ikke er helt med på, hvem Rosa fra Rouladegade er - og til os andre kan journalisten lige forklare, at det ikke er den lokale bager, der indtager scenen. Rosa er en fast figur på DR's børnekanal, Ramasjang, og hun gæster Hylddalen lørdag klokken 15 med sit børneshow med alle de kendte sange. Rosa opfordrer de småpublikummer til at tage deres yndlingsbamse med, så også den kan danse og feste i Hylddalen.

Det andet navn på børnedelen af festivalen er Rockbussen, hvor erfarne rockmusikere vil give et stort rockshow i børnehøjde. Så her må yndlingsbamsen nok også belave sig på, at der skal både kastes håndtegn og headbanges så meget, syningerne nu kan holde til.

Og når man sådan slår sig løs til en rockkoncert, er det jo rart, at der er nogen, som holder lidt øje med bamse. Derfor må alle børn tage en voksen med per billet ganske gratis.

Annonce

Håber på hyggefest

Når ungerne er blevet trætte, bliver det de voksnes tur. Fra klokken 20 er der dømt havefest i Hylddalen, når Magtens Korridorer, Fyr & Flamme og Burgermeisters får bøgetræerne til at skælve.

Magtens Korridorer vil trykke den af til Musik i Hylddalen. Pressefoto

Det er første gang, arrangørerne forsøger at puste nyt og rocket liv i den gamle friluftsscene, og de håber, at der med den gode vejrudsigt, som lover op til 27 grader lørdag, bliver solgt lidt flere billetter her på falderebet.

Lige nu er der solgt 800 solgte billetter om aftenen, og 200 børnebilletter om dagen.

- Så alt i alt ser det fornuftigt ud i forhold til, at der nok skal blive en fest her, siger Frank Rubæk, der håber på lidt bedre billetsalg.

- Vi håber, der bliver fyldt op. For nu har vi i en del år hørt på, at folk så gerne ville have liv i Hylddalen igen. Og når vi nu ikke skulle spille forestilling herovre i år, tænkte vi, at vi ville prøve at arrangere en musikfest. Så kom nu over i Hylddalen og hyg med. Nu skal vi have det sjovt, lyder opfordringen fra Frank Rubæk.

Kom nu over i Hylddalen og hyg med. Nu skal vi have det sjovt.

Frank Rubæk, arrangør af Musik i Hylddalen

- Vi har brug for, at der sker noget i stil med det, der var under Maribo Rock. Vi har brug for at folk laver vejfest, klassereunion og ser gamle venner igen herude ... At de kommer ud i skoven for at hygge sig. Vi sælger billetter til 350 kroner for en hel aften med musik fra tre orkestre. Det kan ikke gøres billigere, siger Palle Nevad Frandsen.

Burgermeisters er på programmet, når der er Musik i Hylddalen på lørdag. De lover at levere et show, der får både bøgetræer og publikum til at hoppe og danse. Pressefoto

- Det vigtigste er, at alle, der har købt billet, kommer og får en hyggelig, god og afslappet aften. Det er det, der er meningen. Prøv at se, her er jo bare pragtfuldt, siger Frank og slår ud mod de grønne træer, som omkranser scenen og bare venter på at danne den perfekte ramme om havefesten.

Musik i Hylddalen - program

Koncertdagen er i to dele: En eftermiddagskoncert, som henvender sig til børnefamilier, og en aftenkoncert, som er rettet mod det voksne publikum.

Klokken 15-17:

  • Rosa fra Rouladegade

Kendt fra tv-programmerne af samme navn - alle børn opfordres til at tage deres yndlingsbamse med, så den også kan feste og danse.

  • Rockbussen

Et højoktan rockshow for børn. Rockbussen består af fire erfarne rockmusikere, som har spillet med mange af de største danske rockstjerner.  

Billetpris for hele eftermiddagen: 100 kroner plus gebyr for et barn med en voksen. 

Klokken 20-01:

  • Fyr og flamme

Fyr og Flamme er en dansk musikduo bestående af Jesper Groth og Laurits Emanuel. De repræsenterede Danmark i Eurovision Song Contest 2021 med sangen "Øve os på hinanden". 

  • Magtens Korridorer

Magtens Korridorer er en dansk rockgruppe. Magtens Korridorer er karakteriseret ved udelukkende at spille egne, dansksprogede, kompositioner med et ofte socialrealistisk indhold.

  • Burgermeisters

Burgermeisters er et klassisk 5-mands rock'n'roll-orkester, der vil have el-guitar, saxofon og ikke meget andet. Intet er sikkert, når det eksplosive band går på scenen og skaber en fest.

Billetpris for hele aftenen: 350 kroner + gebyr

Der er billetsalg online via www.hylddalen.dk, i Vinhuset på torvet i Maribo og ved indgangen på dagen.

Annonce
Annonce
Sport

REKORDMANGE PIGER PÅ FODBOLDSKOLE

Annonce
Engestofte

BRØDNØRD I NYT POP OP-BAGERI

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

UTILFREDSE LEJERE HAR SAVNET EN ELEVATOR I FIRE MÅNEDER

Gymnasier

OVERVEJER FUSION AF GYMNASIER

Corona

PLEJEPERSONALE BLIVER IGEN OPFORDRET TIL CORONATEST

Erhverv

ÅRETS LÆREPLADSPRIS GIK TIL MSE

landsstævne

LOKALE VALGTE NOGET DE ALDRIG HAVDE PRØVET FØR: BIATHLON

Marielyst

STØVER DEN STORE SAKS AF

landsstævne

RØDBYS BADMINTON HERRER VANDT ALLE DERES KAMPE

Festival

FEJREDE FØDSELSDAG PÅ VILDE VULKANER

Sport

NY TURNERINGSSTRUKTUR BEKRÆFTET

Femern

TRODSER ARBEJDSRETTEN: 500 BYGNINGSARBEJDERE FORTSÆTTER STREJKE

Skolebyggeri

- JEG VIL GERNE VÆRE SKOLEDRENG IGEN, HVIS JEG FIK LOV TIL AT GÅ HER

Guldborgsund

KOMMUNE ADVARER BORGERE OM SPAMMAIL I OMLØB

Lolland

TOUR DE FRANCE GIVER UDSOLGTE AFGANGE PÅ LOKAL FÆRGERUTE

Annonce
Minksagen

REGERINGEN VIL GENNEMGÅ KRITIK AF EMBEDSMÆND

Tour de France

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT FLYTTES INDENDØRS

Landsstævne

GLÆDER SIG TIL AT SLUTTE MED ET BRAG

Bikemeet

- JA, DET ER VARMT. VI HAR JO EN KVART KO OM NAKKEN!

112

PRØVELØSLADT MAND FÆNGSLET FOR VOLD

Jogsøgning

NU ER DET FORBUDT AT SPØRGE TIL ALDER UNDER JOBSØGNING

Lokal nyt

DMI VARSLER AFTENREGN OVER TOUR DE FRANCE-RYTTERNE

112

23 TAGET I FARTKONTROL

Annonce
Annonce