- Vi gjorde alvor af vores drøm.
Sådan siger Hanne Gaard Guldager.
Om kort tid vil det være slut med at købe saftigt kød, burgere og Stigs signatursauce for parret Hanne Gaard Guldager og Stig Guldager har valgt at lukke deres restaurant, The Steakout, i Nørre Alslev.
Det offentliggjorde de på restaurantens Facebook-side torsdag formiddag.
- For godt ni måneder siden, slog vi dørene op til det spisested, som vi i mange år havde drømt om at åbne. Og det var en fantastisk følelse. Derfor er det heller ikke nemt at skulle fortælle, at vi nu har besluttet at lukke The Steakout igen. Sidste åbningsdag bliver 29. april, skriver de i opslaget.
En klump i halsen
Da Folketidende ringer til Stig og Hanne Guldager er det et berørt par, som sidder i den anden ende.
De er utroligt stolte over at have skabt en restaurant, hvor gæsterne kunne få et godt glas vin og god mad, men er samtidig ærgerlige over, at deres hjerteblods-restaurant nu må lukke.
Og når Stig Guldager fortæller, om de tilbagemeldinger gæsterne har givet hans mad og restauranten, får han en klump i halsen.
- Vi vil gerne sige tak til de glade gæster, som vi har haft, siger han.
Hanne Gaard Guldager er enig.
- Jeg er meget rørt over kommentarerne. Det var hjerteblod for os, siger hun.
Det er en usikker tid med energikrisen og inflationen, der berører mange lokale butikker og restauranter, inklusiv The Steakout.
Og når både Hanne Gaard Guldager og Stig Guldager har et fuldtidsjob ved siden af restauranten, og det ikke ville give mening at holde åbent flere dage end om lørdagen, har parret nu valgt at lukke deres restaurant.
Restauranten lukker 29. april, men inden da vil det være muligt at spise på The Steakout både 22. og 29. april.