Schou's i Marielyst drosler ned arbejdsmæssigt og koncentrerer sig fremover om slagterbutikken og mad ud af huset.
MARIELYST En æra på 17 år med Schou's Restaurant i Marielyst er ved at slutte.
Mangt en sulten gæst har, særlig i sommerhalvåret, lagt vejen forbi for eksempel for at få en bid af Schou's berømte wienerschnitzel.
Fra 26. december må gæsterne finde alternativer, da det bliver sidste åbningsdag for ét af landsdelens mest besøgte spisesteder.
Det kan jo virke lidt underligt at lukke ned for en succes.
Men det har de tre brødre, Michael, Henrik og Søren Schou, besluttet, og det er der en forklaring på.
- Vi har valgt at drosle ned arbejdsmæssigt. Vi vil fremover have vores fulde fokus på slagterbutikken med alt, hvad det indebærer, herunder naturligvis smørrebrød, sandwich med mere og mad ud af huset, forklarer indehaver Søren Schou, der også gør opmærksom på, at netop den del af firmaet gennem de seneste år er blevet udvidet ikke så lidt.
Lidt historie
Det er de tre brødres far, Kaj Schou, der i 1967 grundlagde stedet under navnet Schous Kødcenter. Dengang var det et almindeligt gulstenshus med røg-ovn, men almindelig var slagterforretningen ikke. Det blev et ganske populært sted for kødelskere at frekventere.
Så populært, at der skulle to udvidelser og en halv snes medarbejdere til at følge med den voksende kundegruppe. I år 2000 overtog yngste bror Søren Schou foretagendet, som sidenhen blev udvidet med en restaurant.
- Vi har været særdeles privilegeret med mange fantastiske gæster i restauranten gennem mere end 17 år. Men nu er tiden altså kommet, hvor vi ønsker at gå nye veje og udvikle vores koncept til gavn for kunderne, understreger Søren Schou.
- Selskaber bestilt i restauranten vil naturligvis blive afholdt, lover han.