Annonce
Royal Run

Billetterne blev revet væk: Og de fik de to første

Jette og Thomas har deltaget to gange før i Royal Run Foto: Privat
Jette Bøgvad og Thomas Jensen fra Vordingborg var de første to på tilmeldingssiden, som tilmeldte sig årets Royal Run i Nykøbing.

10.000 løbere er klar til årets Royal Run i Nykøbings gader, hvor de alle enten gående eller løbende skal igennem en af de tre distancer på enten one mile, fem eller ti kilometer.

Interessen for et løbenummer i Nykøbing var enorm, og allerede i starten af februar måned kunne arrangørerne hænge den røde lampe ud og melde udsolgt.

De to første, der drønede igennem tilmeldingsprocessen og sikrede sig to løbsnumre til Royal Run, var Jette Bøgvad og Thomas Jensen fra Vordingborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom deres ambition ikke var at være hurtigt ude for at få en plads, så er parret glade for, at de er med til start i Nykøbing mandag. Hvilket i øvrigt er tredje gang, de deltager i Royal Run-arrangementet.

- Det hele startede for mig i 2018, da Royal Run første gang blev afviklet. Jeg sagde, at min målsætning var, at jeg til næste år havde lært at løbe 10 kilometer og kunne deltage i løbet i 2019, fortæller Jette Bøgvad.

- Og det lykkedes, så min kæreste og jeg løb 10 kilometer i 2019 inde i København. Og så løb vi igen i Næstved sidste år.

Parret var ikke i tvivl om, at de skulle løbe igen i år, og derfor faldt valget på Nykøbing, fordi det er tæt på deres egen base i Vordingborg.

Fantastisk stemning på ruten

Som de efterhånden garvede Royal Run-løbere de er, forsøger de at fortælle førstegangsløberne, hvad de kan se frem til 2. Pinsedag.

- Stemningen på hele ruten. Jeg var lige ved at sige, at folk sidder med øl og chips langs hele ruten, hele vejen rundt og hepper på én. Vi får jo et startnummer, hvor vores navn står på, så folk hepper og råber 'Kom så Jette', når man kommer forbi, fortæller hun og bakkes op af kæresten.

Når man spørger Thomas Jensen, hvad han glæder sig mest til på dagen, så er svaret ganske simpelt.

- For mit vedkommende, var jeg lige ved at sige, så glæder jeg mig mest til, at det er overstået. Normalt giver løb mig ikke noget, men når det så endelig skal være, så synes jeg, at det er federe, når man løber med andre. Så holder man motivationen, og så er det jo også sjovt at prøve, at folk langs ruten hepper på en.

For Jettes vedkommende er forventningen til dagen meget rettet mod kontoreleven fra arbejdet, som for første gang i år skal deltage i Royal Run og har brugt tid på at træne sig op til det, efter hun havde hørt Jette fortælle om det. De to løber derfor sammen i år.

- I år løber jeg fem kilometeren, fordi det var det, hun havde mod på i år. Så jeg glæder mig mest til at se, når hun kommer i mål. Det hun har brugt så meget energi på at træne sig op til. Så selvfølgelig håber jeg på, at hun gennemfører.

Kolleger deltager også

Også Thomas Jensen har flere kolleger fra sit arbejde, som slår vejen forbi Nykøbings gader mandag, og det glæder også ham.

- Det er fedt, at flere kolleger deltager, så har man ligesom noget fælles ud over det arbejdsmæssige, når man også ses på en anden måde, så jeg føler, at man får et bedre forhold til dem.

- Det gode ved løbet er også, at det er lokalt, så det er ikke kun kolleger, man møder. Lige pludselig dukker der venner op, som man har rundt omkring, men som man ikke vidste skulle deltage, og det er for mig også en god del af det ved at deltage.

I år 'nøjes' de to med at løbe 5 kilometeren. De to andre gange har det dog været den fulde distance på ti kilometer, der har været på programmet for dem begge.

Foto: Privat
  • Jette og Thomas har deltaget to gange før i Royal Run Foto: Privat
  • Foto: Privat
Annonce
Guldborgsund

Nu begynder det: Stort vejarbejde påvirker trafik og busrute i månedsvis

Guldborgsund

Bedste start i 20 år: Peger på flere årsager til succes

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Nu begynder det: Stort vejarbejde påvirker trafik og busrute i månedsvis

Guldborgsund

Bedste start i 20 år: Peger på flere årsager til succes

112

Brand i ovn hev brandmændene ud af sengen

112

33-årigs computer var fyldt med dødsporno

Guldborgsund

Snart flytter de ind i den gamle Tøjeksperten: Skaber fremtidens butik

Lokal nyt

Langt fremme på landsplan: Så ofte flyver lægehelikopteren til Sydhavsøerne

Lokal nyt

Vildt: Lokale får halv milliard tilbage i boligskat

Politik

Bøllebank til de andre borgmestre! Sikrede sig Folkemøde-hattrick

Sport

Sådan starter de lokale talenter ved cykelløb i Nakskov og Nysted

Vejret

Våd weekend på vej - lørdag kan give store mængder regn

Sport

Cykelfest i weekenden - Stor DM-generalprøve i Nakskov og Nysted

Sport

Emma fra Lolland ror sig direkte i finalen ved EM

Guldborgsund

Stolt revydirektør: - Jeg tænker, at den er hjemme

Samfund

Alarmselskaber opkrævede ulovlige gebyrer

112

Bedste ven til 33-årig tiltalt kendte 13-årig pige, der blev bortført

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kæmpe kendis-træf før stor premiereaften

Guldborgsund

Igen, igen, igen: Indsætter togbusser

Indland

Hidtil usete gps-forstyrrelser blev registreret på Bornholm i maj

Guldborgsund

Ændrer i sidste øjeblik: "Jeg har fået en god ide"

Guldborgsund

René Christensen i cykel-uheld på Folkemødet

112

Kvinde fra Rødby knaldet på massageklinik

112

Kraftig røg fra hus: Dyr reddet levende ud