Guldbageren på Hospitalsvej i Nykøbing F. har udviklet et specielt brød, der bl.a. består af øl fra Krenkerup Bryggeri.
Øl kan du bl.a. få på flaske eller dåse men mindsanten om ikke også du kan få den i brød.
Bageriet bag Guldbageren på Hospitalsvej i Nykøbing F. har udviklet en spændende opskrift på et Krenkerup ølbrød, hvori en af ingredienserne er Stoutøl fra det lokale Krenkerup Bryggeri. Og det har været en så stor succes, at det fremover vil være at finde på hylderne hos alle Guldbagere i hele landet. - Det er en af de største succeser indenfor de seneste år. Durumhveden sørger for en fast krumme og smagen får en ekstra dimension af Krenkerup Bryggeris fantastiske mørke Stout, som vi har blandet i dejen. Brødet kan bruges som en del af en god frokost eller en brunch med det hele. Det startede som månedens brød, men nu er det fast på hylden, forklarer bagermester Thomas E. Denis, der er glad for at kunne være med til at markedsføre en lokal virksomhed på landsbasis.
- Vi er rigtig glade for samarbejdet, og vi arbejder allerede nu på at bage baguettes og burgerboller med øl i, tilføjer han.
Revy
Guldbageren er hovedsponsor på revyerne rundt omkring i landet. Derfor er Thomas E. Denis gået sammen med Guldbageren i Sakskøbing om en lokal konkurrence. Når du køber en Revytærte, deltager du i konkurrencen om 5 x 2 billetter til Nykøbing F. Revyen.