Annonce
Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

Claus Skytte lader sig ikke bremse af lidt færgeforsinkelse på Vestlolland, og han meldes heldigvis på vej til at lade Harske Hubbi gøre sin entré på Døllescenen torsdag aften klokken 20. PR-Foto
Folketidende erfarer, at "Syfyns Hærlige Humørbombe" er ramt af lidt færge-forsinkelse på det vestlige Lolland. Men Harske Hubbi skulle nu ifølge Claus Skytte sagtens kunne nå at gøre sig klar til at træde ind på Døllescenen i det store festtelt klokken 20 torsdag aften.

DØLLEFJELDE: Chok-chok-chok. Sådan plejer en vis Harske Hubbi gerne at sige, inden han måske svinger over i noget "totaaaaaal i orden musiksmag-smag-smag".

Men nu er det så "kun" Claus Skytte, Folketidende får i røret torsdag aften, halvanden time før Harske Hubbi går på Døllescenen i det store festtelt.

Færge bremser Hubbi

- Vi blev sgu´ lidt forsinket ved færgen, så vi er der først omkring klokken 19, lyder det fra reklamemanden, forfatteren, foredragsholderen og altså den selvudnævnte fynske "disk jokki" Claus Skytte.

Derfor når Folketidende så formentlig ikke at levere historier før aftenens koncert med Harske Hubbi og hans ungdom og opvækst i det vestfynske - nærmere bestemt omkring Haarby - med kendte skikkelser som eksempelvis Polle fra Snave.

Men Claus Skytte er nu heller ikke værst at snakke med. Man kan jo for eksempel ikke undgå at blive lidt imponeret over reklamemandens genfødsel af Harske Hubby-figuren for omkring syv år siden.

Det skete efter omkring 15 år med absolut stilstand oven på al virakken omkring reklamefilmen Polle Fra Snave og Polle Fiction.

Artiklen fortsætter efter annoncen

20.000 på Tik-Tok

- I dag har jeg 20.000 fans via Tik-Tok, 10.000 via Instagram og omkring 40.000 via Facebook. Fra at have nul kvinder blandt mine fans, er jeg i dag oppe på omkring de 15 procent. Og de fleste af mine fans i dag er sjovt nok i gruppen blandt de 18-35-årige. Der er er mange af dem, som ikke kender det store til Polle fra Snave-universet, fortæller Claus Skytte, som i dag er holdt op med at holde foredrag, fordi karakteren Harske Hubbi simpelthen tager al hans arbejdstid med jobs allerede solidt krydset af i kalenderen helt fremme i 2028.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To chauffører

Torsdag aften ankommer Claus Skytte i øvrigt til Dølle i en bil med to chauffører.

- Jeg har ikke kørekort selv, og så får jeg hjælp fra mine fans til at køre ud til opgaverne. På den måde får jeg selskab, og vi får nogle gode oplevelser, vi kan dele på vej hjem, fortæller Claus Skytte, der medgiver, at omkring 85 procent af hans fans nok godt kan karakteriseres som "drengerøve", "håndværkere" eller eksempelvis fra alt andet end Århus og København.

- Jeg har hørt, at man på de fine restauranter på Fyn nærmest ikke kan blive ansat i køkkenerne, hvis ikke man kender jargonen fra Harske Hubbi og hans univers. Det er jeg da lidt stolt af, og det hænger nok en del sammen med, at når man er fra provinsen og ikke fra de store byer, så siger man måske tingene lidt mere, som de er. Måske også nogen gange lige lovlig ærligt, men jeg tror, der er mange, som godt kan lide, at tingene ikke er så polerede, fortæller Claus Skytte, der nok skal blive forvandlet til "Hamsæl Harske Hubbi" torsdag aften på Dølle.

Om Harske Hubbi

Harske Hubbi blev kendt i reklamefilmen Polle fra Snave og Polle Fiction for godt 20 år siden.

I dag spiller Harske Hubbi til fester, festivaler, fødselsdage, fine bryllupper og "fee firmafester" med sit "total i orden musiksmag-smag-smag show". På pladespillere og med de originale, gamle vinylsingler på 45 omdrejninger.  • Claus Skytte lader sig ikke bremse af lidt færgeforsinkelse på Vestlolland, og han meldes heldigvis på vej til at lade Harske Hubbi gøre sin entré på Døllescenen torsdag aften klokken 20. PR-Foto
Annonce
Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Nykøbing

Nedlægger hendes stilling: Bente fyret efter 17 år

Annonce
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Lolland

Problemer med lokalbanen: Indsætter togbusser

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Lolland

Borgmester efter TSØ-uro: Vi bakker fortsat op

112

Kraftig ild og overtændt i grusgrav: To bilbrande på seks minutter

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Nykøbing

Nedlægger hendes stilling: Bente fyret efter 17 år

Erhverv

Virksomhed på vej til Nakskov: Forventer at ansætte 80-90 medarbejdere

Guldborgsund

Falstring nomineret til nordisk musikpris

Udland

Trump-advokat: Se bort fra slibrige detaljer

Lolland

Kommune: Fejl på udsendte ejendoms-skattebilletter

112

22-årig sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri

Lolland

Efter hvidvask-afsløring: TSØ-formand går af

Indland

Datatilsynet med alvorlig kritik i sag om nedbrud af NemID

Lolland

Slukkede brand i nat: Borger var vaks med haveslangen

Annonce
Annonce
Lolland

Dokumentar afslører: TSØ-formand i hvidvask for millioner

Samfund

Fængsel på jagt efter særlige bøger

Guldborgsund

Danmarks bedste findes på Falster: - Det betyder ufatteligt meget

Guldborgsund

Rockerhistorie på Falster: Da rygmærkerne indtog den lille landsby

112

Gemte narko mellem løgene: Nu er han dømt

Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Sport

NFH-spiller gravid