Skal B. Frem have divisionsstatus?

Fik det nødvendige point i Fjordager og er nu klar til play off-kampe mod Odder og Svebølle.

De seneste ti år har B. Frems fodboldflagskib stort set hver eneste sæson været involveret i enten op- eller nedrykning og fristet en elevatortilværelse mellem LF-serien og Kvalifikationsrækken/Danmarksserien.
Også i indeværende sæson er der spænding i B. Frem. Men denne gang handler det faktisk om en mulig oprykning til 2. division. Holdet er nemlig nu klar til at spille play off-kampe mod henholdsvis Odder på hjemmebane onsdag kl. 19 og tirsdag 28. juni på udebane mod Svebølle.
Det blev en kendsgerning, da holdet i lørdags sikrede sig 3. pladsen i Danmarksserien ved at sikre sig det nødvendige point i Fjordager ved at spille 1-1. Det lignede ellers en ekspeditionssag for de hvide, der totaldominerede i 1. halvleg, hvor Nikolaj Lohse scorede til 1-0 efter 22 minutter. Det var afslutningen på et mønsterangreb, hvor fremstormende Anders Hæsling serverede kuglen på et sølvfad for Nikolaj Lohse. Han svitede ikke og bankede bolden ind uden chance for keeper Jacob Mehl. Efter pausen gik B. Frem lidt uforståeligt i stå og gav fynboerne mere spillerum. Udskiftninger af løbestærke Anders Sørensen (skade) og Dennis Olsen (flot come back) gav en del uro, og mid i havlegen udlignede Shane O’Doherty. B. Frem var farlige og tæt på 2-1, da Martin Lohse bombede et frispark på trekanten, og Fjordager havde en stor chance kort før tid. På baggrund af 1. halvleg burde B. Frem have afgjort kampen, men 1-1 var nok til en fornem tredjeplads, og nu gælder det altså oprykningskampene mod Odder og Svebølle, og så har de tre kampes udfald afgjort, hvem af de tre klubber, der rykker op i 2. division. På papiret kan Svebølle måske betegnes som kneben favorit, men det bliver nærmest som pokalkampe.