BILLEDSERIE: Smagsprøver på ”Insekter på menuen”.
Melorme og fårekyllinger kan være fremtidens fødevarer, mener Danmarks insektdame Nina Askov.
Melorme, fårekyllinger, voksmøllelarver og buffalo-orme som mysli, snack, til smørrebrødet, henover vaniljeisen eller i salaten? Lyder det lækkert?
For Nina Askov er der ingen tvivl: Insekter skal på bordet som hverdagsspise i de danske hjem.
Hun er kok, har en bachelorgrad i ernæring og sundhed, blogger om at spise insekter og er forfatter til den kommende kogebog “Insekter på menuen”.
Budskabet - med smagsprøver - kom hun med under mandagens foredrag “Er insekter fremtidens fødevarer - eller er det en and?” på biblioteket i Nakskov.
Læs mere om baggrunden for ”Insekter på menuen” og læs også om, hvad publikum sagde til smagsprøverne i tirsdagens Folketidende.
Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhed