I morgen, lørdag, rykker Åbent Landbrug, DLS, lokale fødevareproducenter og Lolland-Falsters ambassade ind i Torvehallerne.
”Hvor kommer maden fra?” det er overskriften for landbrugets og landsdelens besøg i hovedstaden i morgen, lørdag, hvor en række LF-organisationer og fødevareproducenter stiller op i Torvehallerne.
Åbent Landbrug Sydhavsøerne, DLS, Embassy of Lolland-Falster, lokale fødevareproducenter og Landbrug & Fødevarer samarbejder om kampagnen, hvor man vil fortælle om Lolland-Falster som en egn med både udvikling, kultur, natur, feriemuligheder - og selvfølgelig kvalitetsfødevarer og et erhvervsmæssigt vigtigt landbrug.
Fra DLS deltager både formand John Nielsen, direktør Gert Klitgaard og planteavlschef Bo JM secher.
Blandt de lokale fødevareproducenter er Dalbakkegård, Guldborgsund Frugt og Jyderodsgård samt Majbøllegård. Fra “Åbent landbrug” deltager formand Lene Ringsing.
Et af formålene med fremstødet er også at fortælle om landbrugsproducenter, som har valgt at satse på udvikling af kvalitetsprodukter.
Landsdelens “ambassade” i København og turistfolk fra LF benytter også lejligheden til at fortælle om landsdelens tilbud for gæster - og der er præmier at vinde for deltagerne i Torvehallerne.
Så kan man i øvrigt også opleve David Wooton i aktion med fåreklipning, smage på en sukkerroe, lave roelygter - og meget andet.