Masser af lokale restauranter har travlt op til nytår.
Nytårsaften er for mange mennesker en særlig aften, og til særlige aftener hører en god middag. Og hvis man skal tro en række af de restauranter og andre, som Folketidende har ringet rundt til, så får rigtigt mange af os maden leveret udefra, så der kun skal en let tilberedning til, før den kan sættes på bordet.
Hos Schou’s, med afdelinger i Marielyst og Nykøbing, måtte man ifølge medejer Søren Schou allerede lukke for nytårsmenu-bestillinger omkring 10. december.
- Vi laver mad til cirka 1.000 mennesker til nytår. Det er vores maksimum i forhold til menuer. Nytårsaften er en af de dage på hele året, hvor allerflest får mad ud af huset, og generelt er årets sidste uges tid en meget travl periode for os.
På Café Holgers på Torvet i Nykøbing har personalet ligesom på mange andre restauranter også nok at se til.
Læs mere om de lokale restauranter og supermarkeders travlhed op til årsskiftet i lørdagens Folketidende.