Restaurant Tempus har nu åbnet frokostservering og håber på at skabe caféstemning og liv i byen med fortovsborde.
Lige nu ligger en ansøgning fra Restaurant Tempus på forvaltningens bord hos Park & Vej. Drømmen hos restaurantejer Michael Madsen og køkkenchef Martin Romme er at skabe et område med udeservering på den modsatte side af gaden.
- Vi håber, den går igennem. Så sætter vi afskærmning op mod toiletterne og får en række firemandsborde og en ølvogn stillet op derovre, når der er gang i byen, siger Martin Romme.
Drømmen er med tiden at udvide med inddragelsen af et par p-pladser langs med det gamle rådhus. Men allerede nu står en række tomands-caféborde lige uden for restauranten og venter på solskin og gæster.
- Indtil videre klarer vi det med en tjener. Så konceptet er, at man kommer op i restauranten for at bestille og betale, og så kommer vi ned med maden, siger Romme.
Viser den danske sommer tænder, serveres der også frokost indendøre på restauranten, der nu har udvidet med åbningstider fra 11.30 til 15.30, hvor der serveres højkvalitets smørrebrød, salat, platte, snacks og desserter.
- Vi håber, at det tiltrækker flere kunder - også gerne forretningsmøder, der lige kan få en frokost og så tage mødet med en god udsigt og gratis WiFi, siger køkkenchefen.