To sejre til SSHK-kvinder på en uge

Kvalifikationsholdet vandt både i Greve og hjemme over Faxe. Fornemt comeback til June Buxbom.

SSHK’s kvinder er med helt i toppen af Kvalifikationsrækken.
Og den postion blev styrket i sidste uge, hvor holdet spillede to kampe inden for ganske få dage, nemlig tirsdag i Greve og torsdag i Sakskøbing Sportscenter mod Faxe.
Der var samtidig comeback til langskytten June Buxbom, der er “kommet hjem” fra divisionsklubben Ajax. Hun viste, at hun bliver den forstærkning alle omkring SSHK, håber på.
I Greve blev det, til trods for at SSHK førte med tre mål det meste af anden halvleg, spændende i slutminutterne. Med SSHK kunne heldigvis hente en smal sejr på 29-28 (16-16) hjem. Med til historien hører, at SSHK’s spil kun var på det jævne. Topscorere i Greve var June Buxbom med otte, Trine Stryger med seks og Malene Maj med fem. I hjemmekampen mod Faxe var SSHK-pigerne mere suveræne og bragte sig i første halvleg foran med fem mål. I anden halvleg blev føringen udbygget og sejren kunne da også være blevet endnu større end det 33-26 (19-14), som det hele endte.
Topscorere blev June Buxbom med 11, Janni Buxbom med otte og Trine Stryger med 6.
Det ser nu ud til, at kapløbet om oprykning til 3. division bliver et anliggende mellem Frederikssund og SSHK. Også SSHK’s mænd i Kvalifikationsrækken var i kamp i torsdags mod Faxe. Her blev det til et tydeligt nederlag på 22-31 (11-18).
Gæsterne lagde godt fra land og førte hurtigt 14-6, og så var det op ad bakke for SSHK, der aldrig kom i nærheden af at skabe spænding - selv om unge Jesper Skov stod en god kamp i målet.
Topscorer blev Morten Jakobsen med syv mål, mens Christian Mortensen tegnede sig for fem scoringer.