cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming K. Karlsen

Underholdning

Udsolgt på 2 minutter

Rekorden blev slået, da 1260 billetter fredag morgen blev sat til salg til årets damefrokost på Døllefjelde Musse Markedet.
05. januar 2018 kl. 09:04 Af Margit Olsen

Annonce

Mens vintermørket og regnen prægede fredag morgen, sad masser af håbefulde kvinder og forsøgte at sikre sig billet til forårets store begivenhed; damefrokosten på Dølle.

I år er både markedes hjemmeside og betalingssystem blevet opgraderet, og alle kom igennem uden vanskeligheder, hvilket betød, at alle billetter var udsolgt to minutter efter salget åbnede fredag morgen klokken otte.

- Det er helt trist at tænke på alle dem, som ikke nåede at få billetter, siger formand for markedet Leif Chortzen.
Kort efter klokken otte, hvor det hele var overstået.
- Men der kan ikke være mere end 1260 i det telt vi bruger. Og et større telt vil ikke være en løsning, fordi teltet passer i størrelse til de øvrige aktiviteter på de andre markedsdage.

Han gætter på, at ligeså mange, som har fået fat i de eftertragtede billetter, sidder skuffede tilbage, fordi de ikke har fået billet til den populære damefrokost, som i år løber af stablen 28. april.

På listen over købte billetter kan Leif Chortzen se, at der ikke er tale om, at mange har hamstret et stort antal billetter. Kun en enkelt køber har været tæt på loftet på 45 billetter ved enkeltkøb.
- En kunde har købt 41 billetter, ellers ligger de fleste køb på mellem tre og fem styks.

Salget til året herrefrokost på markedet startede også fredag morgen, men her går salget som vanligt ikke så stærkt, så der er stadig en stor del af de 300 billetter til salg.

Mens vi glæder os til foråret og mange glæder sig til den årlige damefrokost kan de gense billeder fra sidste års damefrost her KLIK HER for at se 87 herlige billeder - Klik på det første billede, for at komme ind til selve billedeserien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.42

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.30

AF: KARIN MOLTER KRØYER

Projekt "Øen" 22. februar 2019 kl. 19.43

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

Annonce