cookie-og-privatlivspolitik
Dansk Limousine Kvæg holder åbent hus to steder på Sjælland lørdag d. 3. februar, hvor alle kan komme forbi og se, hvordan landmanden håndterer de store kødkvæg.

Landbrugsnyt

Åbent hus hos limousinekvægene

Man kan se nærmere på limousinekvæg, når der lørdag 3. februar er åbent hus to steder på Sjælland.
30. januar 2018 kl. 15:37

Annonce

Dansk Limousine Forening holder traditionen tro åbent hus i en række limousinebesætninger fordelt over hele landet. I alt 13 besætninger, der varierer i størrelse fra fire til cirka 65 moderdyr, slår denne gang stalddørene op for besøgende.

Alle interesserede – herunder også forbrugere – er meget velkomne til at besøge besætningerne. De 13 værter vil med stolthed vil vise rundt og fortælle om deres dagligdag med kødkvæg, og om hvorfor de hver især valgte netop limousineracen, der stammer fra Frankrig og er den mest udbredte kødkvægrace i Danmark.

Ved åbent hus-arrangementerne kan landmænd hente inspiration og udveksle erfaringer i stor stil, for ikke to besætninger er ens, og limousinehold kan gribes an på mange måder.

Så det kan være en idé at lægge vejen forbi åbent hus, hvis man søger inspiration til arbejdet med dyrene i dagligdagen, hvis man ønsker inspiration til avlsarbejde eller byggeri, og hvis man overvejer at starte op med limousiner helt fra bunden.

Forbrugerne kan se hvordan passionerede landmænd passer de limousiner, der i sidste ende giver oksekød i særklasse til kvalitetsbevidste forbrugere.

På Sjælland foregår åbent hus lørdag d. 3. februar kl. 10.00-16.00 hos:

  • Løserupgård Limousine v/ Jakob og Hans Kjeld Hansen, Løserupvej 26, 4300 Holbæk

  • Præstegårdens Limousine v/ Niels Larsen, Holbækvej 51, 4571 GrevingeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce