cookie-og-privatlivspolitik
Team Banko-Carl med Carl i midten, flankeret af duoen Butterflies, Brian og Fætter, blænder op for bankoshow i Nørre Alslev Hallen.
Team Banko-Carl med Carl i midten, flankeret af duoen Butterflies, Brian og Fætter, blænder op for bankoshow i Nørre Alslev Hallen.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Banko-Carl slår til igen

Team Banko-Carl vender 19. september tilbage til Nørre Alslev Hallen med bankoshow med gevinster for cirka 70.000 kroner.
04. september 2018 kl. 12:13 Af Henning Kørvel

Annonce

I 2017 var det en stor succes. Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter stiler også efter, at det igen bliver en succes, når Team Banko-Carl blænder op for bankoshow i Nørre Alslev Hallen onsdag 19. september klokken 19.30.

- Der er gevinster for cirka 70.000 kroner, sponseret af handlende i Nørre Alslev og omegn, siger Jytte Poulsen.

I 2017 overværede 630 gæster showet, og arrangøren håber på en mindst ligeså stor deltagelse i år. Dørene åbnes klokken 18.00. Selve showet går i gang 19.30 og varer til 22.00. Der bliver to pauser, hvor der bydes på kinesisk banko. Til et ekstra spil er der udsat en kontantpræmie på 3.000 kroner, og i løbet af aftenen bliver der tre showindslag, som Øens Madkammer står for.

- Indgangsbilletten koster 60 kroner, som giver fire spilleplader, og ekstra plader kan købes for 10 kroner stykket. Showet skulle meget gerne give et overskud på 50.000 kroner, der tilfalder arrangøren, og brugerne af Nørre Alslev hallen er medbebestemmende om, hvordan pengene skal bruges, siger Jytte Poulsen og føjer til, at 25 frivillige fra brugerforeningerne vil være i sving ved showet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce