cookie-og-privatlivspolitik
Defecto optræder for første gang i Nakskov, nærmere bestemt 15. september i Magasinet.
Defecto optræder for første gang i Nakskov, nærmere bestemt 15. september i Magasinet.
Foto: pr

Extra Posten

Metalband i Magasinet

Defecto har imponeret på de store festivaler - nu kommer bandet til Nakskov.
12. september 2018 kl. 13:05 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Lørdag 15. september får HM'88, Nakskov fornemt besøg i Magasinet i Theisens Gård af det fremadstormende danske metalband Defecto, Bandet har efter tidligere års supporttjanser for ingen ringere end Metallica og Rammstein, har brugt dette år til overbevisende optrædener på dette års Roskilde Festival, Copenhell og Smukfest.

Defecto består af Frederik Møller, guitar, Nicklas Sonne, sang og guitar, Thomas Bartholin, bas og Mikkel Christensen, trommer.

Nu er turen så kommet til Nakskov og Magasinet, hvor Defecto medbringer et særdeles erfarent band som support, nemlig de ligeledes kendte Electric Hellride, der heller ikke tidligere har gæstet Nakskov. Så der er virkelig noget for publikum at komme efter.

Dørene åbnes klokken 20, og Electric Hellride starter med at spille klokken 21. Hovednavet Defecto går på scenen klokken 22, og der lukkes klokken 00.30. Publikum udefra kan således uden problemer nå det sidste tog fra Nakskov klokken 00.21.

Billetter sælges i forsalg via Billetlugen og i Meny i Nakskov. Resterende billetter sælges ved indgangen lørdag 15. september fra klokken 20, hvor det kan betale sig at komme i god tid, da der er rabat i baren indtil klokken 21, hvor musikken starter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce