cookie-og-privatlivspolitik
Natten til mandag var der ild i en gård på Skovby Tværvej (billedet). Nu har der været en ny brand på Nordfalster.
Natten til mandag var der ild i en gård på Skovby Tværvej (billedet). Nu har der været en ny brand på Nordfalster.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

For tredje gang på få dage: Brand i gård på Nordfalster

Halmballer i brand på ubeboet gård.




02. september 2020 kl. 21:35 Af David Arnholm

Annonce

NORDFALSTER Kort før klokken 20 onsdag aften opdagede en forbipasserende, at det røg fra en staldbygning på Ravnse Byvej. Da Lolland-Falster Brandbvæsen nåede frem, kunne brandmændene konstatere, at der var tale om en ubeboet gård, hvor der var ild i nogle halmballer.

- Der var hurtigt brandfolk inde at slukke det ned, så det ikke udviklede sig til en gårdbrand. Brandmæssigt var der ikke meget i det, men politiet var massivt til stede, fortæller indsatsleder Johnny Rasmussen.

Han fortæller, at det tog en times tid at slukke branden. I første omgang var otte brandfolk på stedet, men der blev rekvireret en ekstra tankvogn i tilfælde af, at det skulle udvikle sig.

- Men den kunne vi aflyse, bemærker Johnny Rasmussen.

Branden er den tredje i en gårdbygning på Nordfalster på få dage. Lørdag aften brændte det i en lade ved en gård på Gårdrækkevej ved Nørre Vedby, og natten til mandag var det to længer i en gård på Skovby Tværvej ved Skovby, der var ild i.

Det forlyder, at et vidne så en bil køre fra gården i Ravnse, men hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil vagthavende ikke erklære, at aftenens brand er påsat.

- Det er det for tidligt at sige noget om. Det har ikke været muligt for os at komme ind, mens brandmændene var der, og nu er det mørkt, siger han og tilføjer, at brandstedet vil blive undersøgt i morgen.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce