Annonce
Sport

Agesen har stoppet blødningen

Niels Agesen her fra sin tid som træner i NFH. I aften møder han sin gamle klub hjemme i Arena Randers Foto: Ingrid Riis

NFH møder Randers HK torsdag aften. Jyderne er begyndt at vinde håndboldkampe igen.

RANDERS Det så mere end almindelig trist ud for den tidligere NFH-træner Niels Agesens nuværende Randers-mandskab, da de i pokalsemifinalen lige før nytår blev totalt udspillet af NFH, der vandt legene let med 37-18.

Siden da har Randers stadig slået nogle store skæverter - især på udebane, men hjemme i Arena Randers har kronjyderne vundet de tre seneste kampe.

Den optimisme håber Niels Agesen, at holdet kan tage med ind til kampen i aften, hvor de for tredje gang i denne sæson møder NFH.

- Det har set fornuftigt ud på hjemmebane de sidste kampe, hvor vi har ramt noget niveau på de ting, vi laver, fortæller Agesen.

Han måtte have alle tænkelige tiltag op af værktøjskassen, for at få Randers-pigerne ovenpå igen efter pokalnedsmeltningen og også den forudgående periode i Ligaen, der også havde budt på mange store nederlag.

Helt uvant

- Jeg har aldrig før i min karriere som håndboldtræner prøvet at stå i den her situation, hvor absolut intet vil lykkedes, så jeg har også lært virkelig meget af den periode, vi har været igennen, fortæller den tidligere mestertræner i NFH.

Han ville gerne føre sit hold i slutspillet, men må konstatere at det er langt væk.

- Lige nu handler det bare om at forberede sig på det nedrykningsslutspil, vi ved, der kommer, når grundspillet er forbi, siger Randers-træneren, der er placeret på en skuffende 10. plads i Håndboldligaen.

Også i den første turneringskamp i efteråret fik Randers store stryg af NFH, og Niels Agesen erkender da også, at det bliver meget vanskeligt i aften.

- De er meget aggressive i deres forsvarsspil, og tæver os i mand-mand-duellerne. Det har givet dem et hav af kontramål i de første kampe. Så det handler om at komme fri af deres fysik og så ellers passe på bolden med stor tålmodighed, understreger Niels Agesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bliver ikke nemt

I forhold til pokalsemifinalen er profilen Jamina Roberts i langt bedre kampform, da hun døjede med en skade dengang, og også bagspillerne Anne-Sofie Hjort og Camilla Dalby er ifølge Niels Agesen kommet op i helt andre omdrejninger.

NFH er selvfølgelig favoritter i aftenens kamp - de to storsejre i sæsonens hidtige indbyrdes møder taget i betragtning, men NFH-træner Jakob Larsen nedtoner forventningerne en smule.

- Håndbold er en forunderlig sport. Den ene dag kan man vinde stort, og den næste dag tabe. Derfor ser jeg også Randers-kampen som noget, vi skal tage enormt seriøst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Weekendfri

- De er i langt bedre fortatning nu end for bare to måneder siden og har været stærke på hjemmebane på det seneste, så det er bestemt ikke et sted, vi bare tager op og vinder, siger NFH-træneren, der gav pigerne en velfortjent friweekend ovenpå et strengt program.

- Det trængte de til, og jeg kan se, at alle er kommet fuldstændig friske tilbage, så alle er klar til kampen i Randers, fortæller han.

Der er kampstart kl. 18:30 i Arena Randers, og Radio Sydhavsøerne sender direkte.

  • Niels Agesen her fra sin tid som træner i NFH. I aften møder han sin gamle klub hjemme i Arena Randers Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Annonce
Annonce
Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Guldborgsund

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Lolland

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Skole

Sidste skoledag uden fadæser: Fans, karameller og love

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik

Lokal nyt

Advarer før pinsen: Tænk jer om

Indland

Jagtulykke koster 53-årig mand livet

Vejret

Weekenden bliver varm men slutter for en landsdel med byger

112

Anklager vil have betjent straffet for udrykning med 200 km/t

Sport

Flere tusinde børn indtager byen: - Det er rekord i år

Sport

Sendte pædagogerne op i det røde felt: Nu har han fået 3-årig kontrakt

Indland

Ni ud af ti danskere modtog sireneadvarsel på mobilen

Annonce
Annonce
Rødby

Lukker Netto i en måned: Men giver kunderne unik mulighed

Lolland

Lokale museer er lettede over ny reform: Mister ikke tilskud

Udland

Kendt tryllekunstner beskyldes for seksuelle overgreb

Indland

Sort røg: Brand hos Novo Nordisk kan ses på 30 kms afstand

Guldborgsund

Sidste skoledag løb løbsk: Bar røv til politiet

112

Tysker på afveje: Cyklede på Farøbroen

Erhverv

Scandlines sætter passagerrekord - men resultatet falder