Agger og Poulsen tog del i Liverpool-sejr

Christian Poulsen og Daniel Agger var involveret i hver sit mål, da Liverpool lørdag besejrede Wolverhampton.

Det lykkedes endelig for Liverpool-manager Kenny Dalglish at få en sejr i hus, da Liverpool lørdag vandt 0-3 ude over Wolverhampton.

Christian Poulsen og Daniel Agger var involveret i hver sit mål i sejren.

Daniel Agger var igen i startopstillingen, efter han på grund af sygdom måtte lade sig udskifte i Liverpools seneste kamp mod Everton.

Mere overraskende var det, at Christian Poulsen også var med fra start, idet han mod Everton ikke engang var med i truppen.

Liverpool havde bolden mest i første halvleg, men længe lykkedes det ikke de røde at få meget ud af det, og holdet havde kun et enkelt skud inden for målrammen.

I det 35. minut udnyttede Christian Poulsen dog, at han fik bolden. Med en god aflevering i dybden til portugisiske Raul Meireles satte han gang et kontraangreb, der resulterede i kampens første mål.

Meireles sendte bolden på tværs af feltet, og en fuldstændig fri Fernando Torres kunne score i et tomt mål.

Fem minutter inde i anden halvleg var Meireles selv i målscorerens rolle med et fremragende langskud, som sad helt oppe i målets øverste højre hjørne.

Og denne gang var det Liverpools anden dansker, Daniel Aggers, tur til at give en fod med, da han satte angrebet i gang med et hurtigt frispark

Resten af kampen forløb i et højt tempo med store chancer til begge hold, men holdene manglede skarphed i flere situationer.

Det gjorde Fernando Torres til gengæld ikke, da han i det 90. minut cementerede sejren med sit andet mål efter et kontraangreb. Dermed er Torres oppe på ni mål i denne sæson.

Med sejren rykker Liverpool fra en 13. til en 10. plads i Premier League, men det kan vise sig kun at være for en kort stund, for Everton og Blackpool, som ligger lige under, spiller deres kamp senere lørdag.