Andreas Christensen og Chelsea henter smal pokalsejr

Landsholdsspilleren var med til at vinde 2-1 over Everton, så Chelsea er klar til kvartfinalen i Liga Cuppen.

Andreas Christensen var med i hele kampen, da fodboldklubben Chelsea onsdag aften spillede sig frem til kvartfinalen i Liga Cuppen i England.

Det skete med en smal 2-1-sejr hjemme over Everton, der efter fyringen af manager Ronald Koeman havde den midlertidige løsning på posten, David Unsworth, med som manager.

Tyske Antonio Rüdiger lavede kampens første mål, da han efter cirka 25 minutter scorede sit første Chelsea-mål siden sommerens skifte fra italienske Roma.

Everton-forsvaret undlod fuldstændig at dække forsvareren op ved en dødbold, og Antonio Rüdiger fik med et flot diagonalt hovedstød sendt bolden i mål.

Det reservespækkede Chelsea-hold var i kontrol i første halvleg, men efter pausen kom Everton langt bedre med, og Chelsea-defensiven vaklede.

Ti minutter inde i anden halvleg headede Kevin Mirallas bolden frem til Wayne Rooney, men veteranens afslutning fra tæt hold blev pareret af Chelsea-målmand Willy Caballero.

Danny Drinkwater, som Chelsea i sommer hentede i Leicester, fik sin debut for mestrene, og han blev skiftet ud efter en times spil.

Senere var Kevin Mirallas tæt på at udligne for Everton, men igen fik Caballero pareret.

12 minutter før tid leverede Wayne Rooney en dårlig tilbagelægning, så Chelseas Michy Batshuayi var tæt på at score.

Everton var også tæt på flere gange, blandt andet da indskiftede Ademola Lookman ramte overliggeren.

Afslutningen blev eksplosiv.

To minutter inde i dommerens tillægsminutter lavede Willian og indskiftede Cesc Fabregas et flot kombinationsspil, og førstnævnte hamrede bolden i mål til 2-0.

Inden dommerens slutfløjt nåede Evertons indskiftede Dominic Calvert-Lewin at få reduceret til slutcifrene.