Barcelona sænker Sevilla med tre mål på otte minutter

Luis Suarez og Lionel Messi fejrer et mål i 3-0-sejren over Sevilla. Foto: AP/Manu Fernandez

Suarez scorede på saksespark og Lionel Messi nettede to gange i otte gyldne Barcelona-minutter mod Sevilla.

FC Barcelona udspillede onsdag Sevilla i en topkamp i den bedste spanske fodboldrække.

På hjemmebane vandt Lionel Messi og holdkammeraterne sikkert med 3-0 efter en lille magtdemonstration.

Især otte minutter omkring den halve time blev afgørende, da målene væltede ind hos gæsterne.

Først fik Luis Suarez udnyttet et indlæg fra Messi, da bolden sprang op i luften, så uruguayaneren kunne saksesparke den i mål til 1-0.

Kort efter blev det 2-0, da Sevilla-forsvaret halsede efter et par tværpasninger i eget felt, før bolden endte hos Lionel Messi, som nemt kunne score.

Argentineren lavede fem minutter senere endnu et mål. Bolden hoppede rundt i straffesparksfeltet efter et hjørnespark, og så bankede Messi den ind til 3-0.

I slutfasen blev Sevilla reduceret til ti mand, da en frustreret Victor Vitolo modtog sin anden advarsel.

Mens Barcelona lægger pres på Real Madrid i kampen om mesterskabet, så er Sevilla gået helt i stå. Det er blot blevet til tre point i de seneste fem ligakampe for det kriseramte hold fra Andalusien.

I Tabellen er Barcelona to point efter Real Madrid, der senere onsdag slog Leganes 4-2 på udebane. Alvaro Morata blev den store profil for madrilenerne med tre scoringer.

Real Madrid har spillet en enkelt kamp færre end de øvrige tophold i den spanske liga.