Bayern München er et skridt nærmere tysk pokalforsvar

Den danske landsholdsspiller Leon Andreasen og Hannover 96 kunne heller ikke onsdag aften stille noget op mod overmagten i München.

For anden gang på halvanden uge fik den nordtyske bundesligaklub klø af Bayern München i Allianz Arena og er nu færdig i den tyske pokalturnering.

De forsvarende tyske pokalmestre vandt nemlig suverænt med 4-1 over Hannover 96 og er nu klar til ottendedelsfinalerne efter at have ført 2-1 ved pausen.

I forhold til weekendens 4-0-sejr over Schalke 04 havde Bayerns spanske træner Josep Guardiola nok engang skiftet grundigt ud i startopstillingen, så blandt andre Arjen Robben, Jerome Boateng og Franck Ribery fik sig et hvil på bænken.

Og rotationen gav pote. Thomas Müller takkede nemlig for tilliden ved at score to af Bayerns fire mål i en kamp, hvor sydtyskerne fra start pressede på foran 66.000 tilskuere på hjemmebanen.

Der var knap gået 30 minutter, inden Bayern førte 2-0 på et mål af den tyske landsholdsangriber og en scoring af den peruanske veteran Claudio Pizzaro, som også havde fået chancen fra start.

Føringen fik dog de tyske mestre til at slække lidt på tøjlerne, så Hannover kunne komme ind i kampen, og Didier Ya Konan reducerede til 1-2 efter 37 minutter.

Bayerns sportsdirektør Matthias Sammer havde efter sit holds 2-0 sejr over Hannover i Bundesligaen for nylig skarpt kritiseret sine stjernespillere for at gemme sig bag deres prominente træner og ikke tage ansvar nok.

Den reprimande huskede nogle af spillerne måske, for efter pausen blev Bayern-spillet mere aggressivt igen, og Müller og den indskiftede Ribery fik lukket kampen med deres scoringer efter henholdsvis 64 og 78 minutter.

Også en anden dansk landsholdsspiller røg onsdag aften ud af den tyske pokalturnering. William Kvist og Stuttgart tabte 1-2 på udebane til Freiburg.