Bayern München smider sejr trods overtal mod Frankfurt

Eintracht Frankfurt hev uafgjort hjem mod mesterholdet trods bagud 1-2 med en mand i undertal.

Trods en føring og en mand i overtal formåede Bayern München ikke at tage tre point i lørdagens udekamp mod Eintracht Frankfurt i Bundesligaen.

Den underholdende og velspillede kamp sluttede 2-2, og dermed er Bayern på 17 point som ligaens førerhold. Det er to flere end FC Köln på en overraskende andenplads.

Første halvleg var en livlig omgang, hvor hjemmeholdet ikke var kuet af det forsvarende mesterhold.

Udeholdet fik nu ellers en perfekt start med målet til 1-0 efter ti minutter. Den hollandske dribler Arjen Robben tog bolden flot med i feltet og fra en spids vinkel passerede han den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

Bare fire minutter senere var Frankfurt tæt på udligning, men Timothy Chandler måtte se sin herlige helflugter træffe stolpen.

Efter godt en halv time trængte hjemmeholdet sig igen på, og målmand Manuel Neuer måtte hive en refleksredning frem på stregen efter et hovedstød fra Alexander Meier.

Man kunne ikke med det blotte øje afgøre, om bolden rent faktisk havde passeret målstregen, men mållinjeteknologien afslørede, at det havde den lige netop ikke.

Et par minutter før pausen faldt den fortjente udligning så. Med et venstrehug bragte Szabolcs Huszti balance til 1-1.

Efter pausen tiltvang Bayern sig initiativet, hvilket kastede resultat af sig efter 62 minutter. Efter et hjørnespark dumpede bolden ned hos Joshua Kimmich ved bageste stolpe. Han scorede sikkert med en blød inderside.

Frankfurts muligheder for at komme tilbage i kampen blev yderligere forringet få minutter senere, da Szabolcs Huszti blev udvist for sit andet gule kort.

Overraskende nok spillede Frankfurt sig alligevel frem til chancer i slutfasen. 13 minutter før tid kastede det en udligning af sig, da Marco Fabian med brystede dirigerede bolden i mål fra klos hold.

Trods et Bayern-pres i slutfasen blev det aldrig for alvor farligt, og Frankfurt kæmpede 2-2 hjem.

Heller ikke Borussia Mönchengladbach kunne vinde i overtal. På hjemmebane blev det 0-0 mod Hamburger SV, der fik sendt Cleber ud allerede efter 25 minutter.

Gladbach, der havde Andreas Christensen på banen i hele kampen og Jannik Vestergaard på bænken indtil 87. minut, misbrugte to straffespark undervejs. André Hahn og Lars Strindl var synderne i hver deres halvleg.

FC Köln med Frederik Sørensen på banen i hele kampen vandt på hjemmebane med 2-1 over Ingolstadt.