Bayern-reserver slår Kvist og Stuttgart

Bayern Münchens startopstilling var næsten ukendelig i forhold til onsdagens Champions League-kamp ude mod Real Madrid, men det var nok til at besejre William Kvist og VfB Stuttgart i Bundesligaen.

Bayern München vandt lørdag eftermiddag 2-0 på hjemmebane på mål af topscoreren Mario Gómez og Thomas Müller på Allianz Arena i München.

Gomez udnyttede efter 32 minutter et oplæg fra Thomas Müller, efter at Stuttgart-forsvareren Maza havde foræret bolden væk.

Kort før slutfløjtet slog Müller sejren fast.

William Kvist blev udskiftet i pausen, hvor han blev erstattet af angriberen Cacau.

Bayern München havde kun tre spillere med i startopstillingen fra den startellever, som onsdag spillede sig i Champions League-finalen efter en sejr i straffesparkkonkurrence over Real Madrid i Spanien.

Forsvareren Holger Badstuber, midtbanespilleren Luis Gustavo og førnævnte Mario Gómez var eneste gengangere fra den kamp, der indledte kampen mod Stuttgart.

Senere kom Bastian Schweinsteiger, David Alaba og Arjen Robben dog ind.

Bayern München er sikker på at slutte som nummer to i Bundesligaen.

De nykårede mestre, Borussia Dortmund, holdt målfest med en 5-2-sejr ude over nedrykkeren Kaiserslautern. Lucas Barrios scorede tre gange for Dortmund.

Spanske Raul fik en fin sidste optræden på Schalke 04's hjemmebane, Veltins Arena.

Raul, som til sommer forlader Schalke efter to sæsoner med succes, scorede til 3-0 i 4-0-sejren på hjemmebane over nedrykningstruede Hertha Berlin.

Hollænderen Klaas-Jan Huntelaar scorede to gange og lægger sig dermed i front på topscorerlisten med 27 mål. Mario Gómez har scoret 26 gange.

Schalke sikrede med sejren tredjepladsen i Bundesligaen, som giver adgang til Champions League i næste sæson.

Hertha Berlin kunne være rykket ned lørdag, men træner Otto Rehhagels mandskab kan håbe lidt endnu, fordi nummer tredjesidst, FC Köln, tabte 1-4 ude til Freiburg.

FC Köln, som er to point foran Hertha Berlin, ligger i øjeblikket til at skulle spille playoff-kampe mod nummer tre fra 2. Bundesliga.