Bendtner kickstarter Rosenborgs sæson med to mål mod rivaler

Nicklas Bendtner var skarp for Rosenborg, på trods af at han spillede en uvant position på venstrekanten. Foto: Scanpix/Wold, Ole Martin

Nicklas Bendtner scorede to gange i Rosenborgs første sejr i sæsonen, da rivalerne fra Molde blev slået 4-0.

Nicklas Bendtner stemplede søndag ind i Eliteserien med sine første mål i sæsonen for Rosenborg.

Det skete, da den danske landsholdsspiller med to scoringer var kampens helt store oplevelse i 4-0-sejren over Molde FK.

Rosenborg har fået en skuffende start på sæsonen og var uden sejr i de første tre kampe, men Nicklas Bendtner satte gang i mandskabet fra Trondheim, da han efter 20 minutter headede Rosenborg foran 1-0.

Bendtner var rykket ud på en uvant position på venstre kant, men det forhindrede ikke den 30-årige dansker i at score sit første sæsonmål.

Målet var kun begyndelsen for både Bendtner og Rosenborg.

Danskerens holdkammerater Alexander Søderlund og Anders Konradsen gjorde det til henholdsvis 2-0 og 3-0, inden Bendtner igen var på pletten med 20 minutter igen af opgøret.

På kanten af feltet satte han foden på et indlæg, og så begyndte det at ligne en ydmygelse af Molde, der ellers har været suveræn hidtil i sæsonen med ni point i de første tre kampe.

Anfører Mike Jensen var på banen i hele kampen på Rosenborgs midtbane.

Bendtner spillede over for danskeren Christoffer Remmer, som spillede højreback for Molde, men han kunne ikke stoppe Bendtner, som blev skiftet ud ti minutter før tid.

Andre steder i Norge var der også mål i støvlerne hos danske spillere.

Tidligere på dagen bragte Tonny Brochmann Stabæk foran på udebane mod Sandefjord, men Brochmann og holdkammeraterne måtte nøjes med det ene point, da kampen endte 1-1.

Den tidligere Randers-spiller Ronnie Schwartz kom også på måltavlen, da han for Sarpsborg 08 udlignede til det endelige resultat 1-1 på udebane mod Haugesund.

• Eliteserien fotball 2018: Rosenborg - Molde.

Andreas talte for kongen: - Pulsen var høj