Bendtner udskiftet i Arsenal-nederlag til Chelsea

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner er næppe kommet nærmere en status som førstevalg i Arsenal, efter at han tirsdag aften fik chancen i Capital One Cuppen mod Chelsea.

Bendtner var som ventet med fra start, men Arsenal tabte alligevel hjemme på Emirates Stadium med 0-2 til José Mourinhos tropper i en kamp, hvor danskeren havde svært ved at gøre sig gældende.

I det hele taget var det ikke mange muligheder, Arsenal fik tilspillet sig, og det var medvirkende til, at hjemmepublikummet i anden halvleg begyndte at råbe på den sædvanlige førsteangriber Olivier Giroud.

Midtvejs i anden halvleg blev Bendtner taget ud til fordel for Giroud, og den store dansker havde inden da ikke vist mange af sine kvaliteter.

Det var dog ikke Bendtners skyld, at Chelsea kom på 1-0 efter 25 minutter. Det mål må højrebacken Carl Jenkinson tage på sine skuldre, efter at han headede gæsternes César Azpilicueta helt fri til scoring.

Mourinho havde kun én genganger fra weekendens sejr over Manchester City i sin startopstilling, men Chelseas "andethold" er skræmmende stærkt.

Folk som Willian, Juan Mata og Samuel Eto'o var med fra start, og det var netop Mata, der umiddelbart inden Bendtners udskiftning kunne øge til 2-0.

Selv om manager Arsène Wenger efterfølgende sendte både Mesut Özil og Olivier Giroud på banen, lykkedes det ikke for hjemmeholdet at komme tilbage.

Mere succes var der for Anders Lindegaard, der for en sjælden gangs skyld fik lov at vogte målet for Manchester United, da holdet tog imod Norwich.

Og Lindegaard kan være tilfreds med, at han holdt målet rent, og United spillede sig i kvartfinalen med en sikker 4-0-sejr.

Javier Hernández lavede to mål, mens Phil Jones og Fabio da Silva scorede de to sidste kort før tid.

En anden dansk målmand, landsholdskeeperen Kasper Schmeichel, havde mere at lave, men det lykkedes alligevel for hans klub Leicester at spille sig videre med en dramatisk 4-3-sejr over Fulham.