Berbatov-hattrick gør kål på Birmingham

Manchester United sprudlede med fem mål og hattrick af Berbatov, da Birmingham fik en lussing på Old Trafford.

Det er bare ikke sjovt at være modstander på Old Trafford i øjeblikket.

Lørdag var turen kommet til bundholdet Birmingham, som holdt liv i drømmen om en overraskelse i cirka halvandet minut, før Manchester United lagde grunden med det første mål i sejren på 5-0.

Træner Alex Ferguson kunne tilfreds konstatere, hvordan Premier Leagues topscorer Dimitar Berbatov igen var toptændt.

Den tidligere Tottenham-spiller scorede sæsonens tredje hattrick, og det kunne Ferguson bare klappe i hænderne over.

Men særligt tilfreds må skotten dog være over at se bulgarerens fight, som flot blev demonstreret efter 45 minutters spil ved en bolderobring, der via Rooney endte hos målscorer til 3-0, Ryan Giggs.

Manchester United har bare spillet én hjemmekamp uafgjort i denne sæson. De øvrige elleve opgør på Old Trafford er vundet.

Birmingham er ellers et af de hold, som har taget point fra træner Alex Fergusons udvalgte i Premier League. Kort før nytår fik bundholdet med et mål i sidste minut 1-1 hjemme mod Manchester United.

Den bedrift var holdet ikke i nærheden af at gentage mod Manchester United, som surfer videre mod drømmen om det 19. mesterskab, hvilket vil være ny rekord.

Manchester United punkterede tidligt selvtilliden hos gæsterne. Det så man, da Birminghams Keith Fahey efter 58 minutter fik serveret et frit totalt mål

Han formåede nærmest akrobatisk at dirigere bolden forbi netmaskerne og til målspark.

Hos Liverpool fik den ny træner Kenny Dalglish en sejr at lune sig på, da hans hold på udebane mod et hårdt kæmpede Wolverhampton vandt 3-0.

Både Daniel Agger og Christian Poulsen var med fra start, og de to danskere havde en afgørende fod med i opspillet til Liverpools to første mål, som blev sat ind af Fernando Torres og Raul Meireles.

Hos Arsenal fik Nicklas Bendtner lov at sidde alle 90 minutter på bænken, da Arsenal på hjemmebane vandt 3-0 over Wigan. Med sejren er Arsenal på andenpladsen i Premier League.

Manchester City kan dog med en sejr senere lørdag overtage den plads fra Arsenal.