Bjørnene besejrede Brøndby

BILLEDSERIE: Lolland-Falster Alliancen vandt fortjent 2-0 over Brøndbys andethold.

Lolland-Falster Alliancen rejste sig søndag eftermiddag på fornem vis fra den skuffende forårspremiere i påsken. Brøndbys andethold blev besejret 2-0 i Scandic Live Arena.

"Bjørnene" satte sig på begivenhederne fra start og var især farlige på dødbolde, hvor den markante forskel i højde og drøjde var synlig.

Det var også på en dødbold, Alliancen åbnede målscoringen. Claes Jørgensen lagde et frispark ind foran Søren Jensen, der pandede den i mål til 1-0.

Ni minutter før pausen sprang Brøndbys Mark Sundstrup alt for voldsomt ind i en tackling med Philip Olsen. Brøndby-manden fik rødt kort, og Alliancens sejrschancer steg selvsagt markant.

Men overtallet til trods blev anden halvleg relativt jævnbyrdig. De bedste chancer kom fortsat efter dødbolde på den svære bane.

20 minutter før tid fik Brøndby annulleret en scoring for offside, da Mustafa Hassan ellers headede bolden i mål.

Afgørelsen faldt fem minutter før tid. Brøndby havde frispark og sendte alle på nær en spiller frem. Frisparket førte ikke til noget, og Alliancen fik sendt Peter Westlund Sørensen af sted i en kontra, hvor han blot skulle forbi Philip Pedersen. Det kom han og derpå udplacerede han målmand Kasper Vilfort til 2-0.

Med sejren avancerede Alliancen til tiendepladsen i 2. division Øst.