Bjorkstrand og Columbus er under pres efter nyt nederlag

Oliver Bjorkstrand jubler over sin udligning til 3-3 sammen med Josh Anderson, men Washington Capitals med Lars Eller vandt 4-3. Columbus Blue Jackets er færdig i NHL-slutspillet, hvis holdet også taber den næste kamp mod Washington. Foto: Scanpix/Rob Carr

Lars Ellers Washington slår Columbus for tredje gang i rap og er kun én sejr fra at gå videre i NHL-slutspil.

Efter sejre i de to første slutspilsopgør mod Washington Capitals i den nordamerikanske ishockeyliga NHL er Columbus Blue Jackets og Oliver Bjorkstrand gået helt i stå.

Lørdag tabte holdet således for tredje gang i træk til Washington Capitals og Lars Eller. Dermed er holdet nu tvunget til at vinde den næste kamp for at holde sig inde i slutspillet.

Efter de to første perioder førte hjemmeholdet 3-2, men i tredje periode udlignede Oliver Bjorkstrand for Columbus.

Der blev ikke scoret yderligere, og kampen skulle derfor afgøres i overtid. Og efter knap 12 minutter satte svenskeren Nicklas Bäckström pucken i nettet til en 4-3-sejr til Washington, som nu fører 3-2 i kampe.

Dermed skal Columbus Blue Jackets vinde seriens sjette kamp på mandag på hjemmebane for at fremtvinge en altafgørende syvende kamp.

Oliver Bjorkstrand fik godt 11 minutters spilletid, mens Lars Eller var på isen i næsten 17 minutter ifølge NHL's hjemmeside.

Toronto Maple Leafs og Frederik Andersen har også fortsat mulighed for at gå videre til anden runde.

Natten til søndag vandt holdet 4-3 mod Boston Bruins, som fører 3-2 i kampe.

Dermed skal Toronto vinde de næste to kampe, mens Boston kan nøjes med en sejr i næste kamp på mandag.

Frederik Andersen reddede 42 ud af 45 skudforsøg og vogtede Torontos mål i samtlige 60 minutter.