Annonce
Sport

Bliver den største nogensinde på Lolland-Falster

2.200 tilskuere var til åbningsfest i Spar Nord Boxen tilbage i september. Det tilskuertal forventes at blive slået fredag aften mod Team Esbjerg. Foto: Ingrid Riis
Fredagens slutspilsbrag mod Team Esbjerg ser ud til at slå alle rekorder.

NYKØBING: Håndboldfeberen har ramt Lolland-Falster inden de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg kommer til Nykøbing på fredag, for at møde NFH i DM-slutspillets tredje kamp.

Alt tyder på, at der bliver udsolgt i Spar Nord Boxen, eller i hvert fald tæt på, da der lige nu er solgt lidt over 2.100 siddepladser, af de 2.500 træsæder, der er monteret i hallen, der blev indviet i september sidste år med hjemmekampen mod Skanderborg, hvor der kom 2.200 til åbningsfesten.

- Vi kommer over 2.200 tilskuere. Billetsalget går rigtig stærkt lige nu, lyder det overvældende fra NFH-direktør Kenneth Sahlholt, der godt tør slå fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver den største håndboldkamp nogensinde på Lolland-Falster. Så mange tilskuere har der aldrig været til håndbold på Lolland-Falster før, siger Kenneth Sahlholdt, der er ansvarlig for billetsalget, som hele tiden udvikler sig frem mod fredag, og direktøren kan hele tiden følge med i, hvor mange billetter, der er solgt.

- Min kone siger, at vores billetrobot, er min nye bedste ven, griner Kenneth Sahlholdt, der peger på flere årsager til, at netop kampen mod Team Esbjerg, er så interessant for det lokale publikum.

Verdensstjerner på besøg

- Det er et hold fyldt med verdensstjerner, som vi var utrolig tæt på at slå sidste gang, vi mødte dem i Spar Nord Boxen, og det har folk ikke glemt. Derudover så har vi spillet godt på det seneste, og leveret nogle gode resultater, lyder det fra Kenneth Sahlholdt, der husker de to holds seneste møde i januar, hvor vestjyderne var uhyre heldige med at slippe fra Nykøbing med en sejr på et enkelt mål, scoret ganske få sekunder før tid af verdens bedste håndboldspiller Henny Reistad.

- Kan vi holde kampen tæt helt til slut, så løfter taget i Spar Nord Boxen sig. Så bliver det helt vildt, lover Kenneth Sahlholdt, der mener at stemningen i den nye arena efterhånden kan måle sig med den gamle.

- Men der skal arbejdes mere fra publikums side, for at få stemningen op i den nye hal, og det er alle ved at lære. Jeg synes vi er rigtig godt på vej, siger NFH-direktøren, der opfordrer alle til at komme i god tid, for at få hele stemningen med.

- Det bliver en fantastisk oplevelse, så kom i god tid og få det hele med, siger Kenneth Sahlholdt, der opfordrer til, at man når at sikre sig en billet inden på fredag, og selvom der er run på billetsalget, vil det altid være muligt at overvære kampen.

- Hvis siddepladserne bliver udsolgt, kan man altid købe sig en ståplads. Dem løber vi ikke tør for, smiler Kenneth Sahlholdt.

  • NFH
    2.200 tilskuere var til åbningsfest i Spar Nord Boxen tilbage i september. Det tilskuertal forventes at blive slået fredag aften mod Team Esbjerg. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Annonce
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Lolland

Problemer med lokalbanen: Indsætter togbusser

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Lolland

Borgmester efter TSØ-uro: Vi bakker fortsat op

112

Kraftig ild og overtændt i grusgrav: To bilbrande på seks minutter

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Nykøbing

Nedlægger hendes stilling: Bente fyret efter 17 år

Erhverv

Virksomhed på vej til Nakskov: Forventer at ansætte 80-90 medarbejdere

Guldborgsund

Falstring nomineret til nordisk musikpris

Udland

Trump-advokat: Se bort fra slibrige detaljer

Lolland

Kommune: Fejl på udsendte ejendoms-skattebilletter

112

22-årig sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri

Lolland

Efter hvidvask-afsløring: TSØ-formand går af

Indland

Datatilsynet med alvorlig kritik i sag om nedbrud af NemID

Lolland

Slukkede brand i nat: Borger var vaks med haveslangen

Annonce
Annonce
Lolland

Dokumentar afslører: TSØ-formand i hvidvask for millioner

Samfund

Fængsel på jagt efter særlige bøger

Guldborgsund

Danmarks bedste findes på Falster: - Det betyder ufatteligt meget

Guldborgsund

Rockerhistorie på Falster: Da rygmærkerne indtog den lille landsby

112

Gemte narko mellem løgene: Nu er han dømt

Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Sport

NFH-spiller gravid