Annonce
Sport

Bliver den største nogensinde på Lolland-Falster

2.200 tilskuere var til åbningsfest i Spar Nord Boxen tilbage i september. Det tilskuertal forventes at blive slået fredag aften mod Team Esbjerg. Foto: Ingrid Riis
Fredagens slutspilsbrag mod Team Esbjerg ser ud til at slå alle rekorder.

NYKØBING: Håndboldfeberen har ramt Lolland-Falster inden de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg kommer til Nykøbing på fredag, for at møde NFH i DM-slutspillets tredje kamp.

Alt tyder på, at der bliver udsolgt i Spar Nord Boxen, eller i hvert fald tæt på, da der lige nu er solgt lidt over 2.100 siddepladser, af de 2.500 træsæder, der er monteret i hallen, der blev indviet i september sidste år med hjemmekampen mod Skanderborg, hvor der kom 2.200 til åbningsfesten.

- Vi kommer over 2.200 tilskuere. Billetsalget går rigtig stærkt lige nu, lyder det overvældende fra NFH-direktør Kenneth Sahlholt, der godt tør slå fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver den største håndboldkamp nogensinde på Lolland-Falster. Så mange tilskuere har der aldrig været til håndbold på Lolland-Falster før, siger Kenneth Sahlholdt, der er ansvarlig for billetsalget, som hele tiden udvikler sig frem mod fredag, og direktøren kan hele tiden følge med i, hvor mange billetter, der er solgt.

- Min kone siger, at vores billetrobot, er min nye bedste ven, griner Kenneth Sahlholdt, der peger på flere årsager til, at netop kampen mod Team Esbjerg, er så interessant for det lokale publikum.

Verdensstjerner på besøg

- Det er et hold fyldt med verdensstjerner, som vi var utrolig tæt på at slå sidste gang, vi mødte dem i Spar Nord Boxen, og det har folk ikke glemt. Derudover så har vi spillet godt på det seneste, og leveret nogle gode resultater, lyder det fra Kenneth Sahlholdt, der husker de to holds seneste møde i januar, hvor vestjyderne var uhyre heldige med at slippe fra Nykøbing med en sejr på et enkelt mål, scoret ganske få sekunder før tid af verdens bedste håndboldspiller Henny Reistad.

- Kan vi holde kampen tæt helt til slut, så løfter taget i Spar Nord Boxen sig. Så bliver det helt vildt, lover Kenneth Sahlholdt, der mener at stemningen i den nye arena efterhånden kan måle sig med den gamle.

- Men der skal arbejdes mere fra publikums side, for at få stemningen op i den nye hal, og det er alle ved at lære. Jeg synes vi er rigtig godt på vej, siger NFH-direktøren, der opfordrer alle til at komme i god tid, for at få hele stemningen med.

- Det bliver en fantastisk oplevelse, så kom i god tid og få det hele med, siger Kenneth Sahlholdt, der opfordrer til, at man når at sikre sig en billet inden på fredag, og selvom der er run på billetsalget, vil det altid være muligt at overvære kampen.

- Hvis siddepladserne bliver udsolgt, kan man altid købe sig en ståplads. Dem løber vi ikke tør for, smiler Kenneth Sahlholdt.

  • NFH
    2.200 tilskuere var til åbningsfest i Spar Nord Boxen tilbage i september. Det tilskuertal forventes at blive slået fredag aften mod Team Esbjerg. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Fodboldlandsholdets anfører skal finde ny klub

Sport

Per fra Nykøbing scorer toppost

Annonce
Annonce
112

Fuld og påvirket mand blev stoppet to gange på to timer

112

Voldsom brand i havn i nat: Tre både udbrændt - to andre måtte køles ned

Lolland

Vestas udvider i Nakskov og søger ansatte

Dølle

Dansk toppolitiker besøger Dølle

Guldborgsund

18-årige Mie blev tabt i psykiatrien: Det blev enden på hendes liv

112

Blev vækket af brandbilerne: - Det så grimt ud

Maribo

Christina siger stop: Lukker sin forretning efter 14 år

Guldborgsund

Ny redningsbåd til Gedser endelig i udbud

Guldborgsund

Tekniske problemer: Bro lukket

Indland

Sjællændere indtager frontlinjen i kampen mod sjælden flåtvirus

Guldborgsund

Fra Lolland til Vendsyssel: Blomsterkongen Mark erobrer Nordjylland

Lolland

Undrer sig over færges sejlmønster: Hvad sker der?

112

Fræsede så hurtigt gennem byen, at kørekortet røg

Udland

Fire betjente er dræbt i skyderi i amerikansk forstad

112

20-årig mand er død efter soloulykke

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Købte smadret vandland for millioner: - Vi så det som en god mulighed

Indland

Kammeradvokat lægger op til sanktioner i Folketinget efter mail-snageri

Indland

Vidne i drabssag: Der var blod overalt i moské

Sport

Fodboldlandsholdets anfører skal finde ny klub

Guldborgsund

Politiet efterlyser 59-årig mand

Indland

Skal fordele 140 millioner til bymidter i små og mellemstore byer

Indland

Er du en af dem? Seks ud af ti efterlyser det