Boesens hammer sikrer KIF Kolding uafgjort

Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding deler i porten i sæsonens første kamp i mændenes håndboldliga.

KIF Kolding hentede i de sidste sekunder uafgjort på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg i en kamp, der endte 28-28.

Ved stillingen 28-27 til BSV tog Lasse Boesen sagen i egen hånd med fire sekunder tilbage af kampen og hamrede bolden i mål efter et frikast.

Dermed kan holdene for en stund dele ligaens førsteplads, inden de andre hold spiller i dag og i morgen.

Bjerringbro-Silkeborg var næsten foran hele kampen, men havde svært ved at trække fra Kolding-holdet. Pausestillingen var 13-12 i BSV's favør, og det lykkedes efter pausen aldrig sidste års sølvvindere at udbygge føringen markant.

Midt i anden halvleg kom KIF Kolding så på uafgjort, og der var spænding om slutresultat til sidste sekund.

Bjerringbro-Silkeborg stod store dele af kampen solidt i forsvaret og var effektive i kontraspillet. Og kom BSV-spillerne ikke igennem i første omgang, var Mads Ø. Nielsen en konstant trussel fra både højre- og venstreback.

Det åbnede op for overgange fra fløjene, som flere gange gjorde ondt på modstanderne fra Kolding.

Men i slutningen af kampen faldt BSV-forsvaret i kadence, og keeper Jannick Green måtte diske op med flere store redninger, så holdet kunne bevare teten, men lige lidt hjalp det i sidste ende.

Hos Kolding viste Bo Spellerberg, at han endnu engang bliver en af ligaens helt store profiler. Som topscorer og med adskillige assists viste Spellerberg, at han kan være en pestilens for ethvert forsvar.

Gang på gang traf Spellerberg de rigtige beslutninger, og BSV's forsvar kunne ikke hamle op med de mange temposkift fra hans fødder.

Også nyindkøbet Kasper Irming viste med sit høje svæv ind over midten, at han kan blive en værdifuld spiller for Kolding-holdet.

Bjerringbro-Silkeborg ligger sig dermed i spidsen af ligaen, mens KIF Kolding må se til fra bunden, inden de andre hold har spillet endnu.