Bundhold stikker kæp i hjulet på Manchester United

Trods store muligheder formåede Manchester United ikke at score hjemme mod Hull. Foto: AP/Dave Thompson

Manchester United misbrugte store muligheder og måtte nøjes med uafgjort hjemme mod Hull.

Manchester United løb onsdag aften ind i en stor skuffelse på hjemmebanen, Old Trafford.

Her lykkedes det ikke at dirke bundholdet Hulls forsvar op, og så sluttede det 0-0.

United ligger nummer seks i Premier League med 42 point for 23 kampe og nu med et endnu større gab op til de forreste.

José Mourinhos tropper har 14 point op til førerholdet, Chelsea, mens der er fire point op til den fjerdeplads, der udløser en plads i Champions League i næste sæson.

United havde rigeligt med chancer til at score. Efter en times spil afsluttede Zlatan Ibrahimovic lige ved siden af stolpen fra en oplagt scoringsposition.

17 minutter før tid misbrugte indskiftede Juan Mata en endnu større mulighed. Helt fri en meter fra mål blev hans afslutning for svag, så keeper Eldin Jakupovic kunne redde mesterligt.

Trods en intenst United-pres i slutfasen holdt Hull stand, og med det ene point rykkede holdet væk fra sidstepladsen, som nu i stedet overtages af Sunderland med 16 point. Hull har 17.

Everton ligger lige efter Manchester United på en syvendeplads i tabellen. Der er dog stadig fem point mellem holdene, da Everton også måtte nøjes med uafgjort onsdag aften.

På udebane blev det 1-1 mod Stoke, der kom foran ved Peter Crouch efter syv minutter.

Seks minutter inden pausen snittede Ryan Shawcross bolden i eget net til slutresultatet.