Bundhold ydmyger Eriksen og co. i London-derby

Tottenham med Christian Eriksen på midtbanen blev søndag slået med 0-3 på hjemmebane af West Ham.

Gæsterne fra bunden af Premier League slog til i kampens sidste 25 minutter, hvor Winston Reid, Ricardo Vaz Te og Ravel Morrison scorede for West Ham.

Sam Allardyces spillere var kommet til White Hart Lane for at pakke sig og luske et resultat med hjem fra den svære udekamp. Eriksen og resten af hjemmeholdets offensiv havde derfor særdeles svære vilkår.

Det lykkedes kun meget sjældent at få bragt West Ham-forsvaret i ubalance og afsluttet på gæsternes keeper Jussi Jaaskelainen, der gjorde det godt de få gange, han blev testet.

Christian Eriksen fik aldrig sat nogle af sine holdkammerater i scene, og som minutterne gik, voksede West Ham-spillernes tro på et resultat.

Efter 66 minutter gik det så galt, da den tidligere FC Midtjylland-forsvarer Winston Reid nåede højest op til et hjørnespark. Hans hovedstød blev blokeret af en holdkammerat, før Reid selv fik skrabet bolden over målstregen til 1-0.

Få minutter senere øgede Ricardo Vaz Te til 2-0, da han kom alene igennem og af to omgange fik listet bolden forbi Hugo Lloris i Tottenham-målet.

Det begyndte at ligne en ydmygelse, da Ravel Morrison kort efter lobbede bolden over Lloris til 3-0. På det tidspunkt var Christian Eriksen blevet hevet ud.

West Ham rykkede med sejren væk fra nedrykningspladserne og har nu otte point efter syv spillerunder. Tottenham har 13 point på ligaens sjetteplads.