Chelsea dummer sig igen og taber til Newcastle

Chelsea dummede sig igen i Premier League, da klubben lørdag tabte 2-3 ude til Newcastle.

Dermed stiger presset på manager Rafael Benitez, hvis hold har kludret gevaldigt i det i den seneste tid, både i ligaen og i de engelske cupturneringer.

Moussa Sissoko, som Newcastle i januar hentede i franske Toulouse, blev helten for Newcastle med kampens sidste to mål.

Chelsea-angriberen Demba Ba fik til gengæld et trist gensyn med den hjemmebane, han forlod i januar.

Den tidligere Newcastle-angriber måtte lade sig udskifte i første halvleg, efter at han var blevet ramt i hovedet af hjemmeholdets Fabricio Coloccini.

Demba Ba blev efter cirka en halv time spillet frem til et skud, og da Newcastle-målmanden Tim Krul halvklarede skuddet, headede angriberen fra Senegal returbolden lige forbi mål.

Fabricio Coloccini forsøgte at forhindre hovedstødet, men ramte Ba i processen.

Demba Ba kom efter behandling tilbage på banen med plastre i ansigtet, men tre minutter før pausen måtte han lade sig erstatte af Fernando Torres.

Umiddelbart før udskiftningen havde Jonas Gutierrez bragt Newcastle foran 1-0 på et hovedstød.

I anden halvleg vendte Chelsea kampen på hovedet med scoringer af Frank Lampard og Juan Mata, men igen formåede holdet ikke at holde fast i en føring.

Moussa Sissoko udlignede til 2-2 midt i halvlegen med sin første scoring for Newcastle, og samme spiller scorede altså sejrsmålet kort før tid.

Arsenal hentede en sen 1-0-sejr over Stoke, der som vanligt havde Thomas Sørensen på bænken.

Indskiftede Lukas Podolski blev matchvinder med kampens enlige mål 12 minutter før tid.

Aston Villa var på vej mod holdets første sejr i otte ligakampe, men to scoringer af Marouane Fellaini i anden halvleg, den sidste kort før tid, reddede 3-3 for hjemmeholdet Everton.

Med det uafgjorte resultat er Aston Villa fortsat under nedrykningsstregen. Klubben har blot fået tre point i de seneste otte ligakampe.