Chelsea kommer til Danmark i storform

Hvis FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand på nogen måde skulle være i tvivl: Der venter en uhyre svær opgave, når de forsvarende Champions League-vindere Chelsea stiller op i Parken på tirsdag.

Hjulmand var selv på plads på Emirates Stadium i London lørdag eftermiddag, da Chelsea fortsatte sin imponerende start i Premier League ved at besejre rivalerne Arsenal med 2-1 på Arsenals egen bane.

Kampen gav et fint billede af det nye ansigt, Chelsea-mandskabet har vist i denne sæson.

Med spillere som Juan Mata, Eden Hazard og Oscar i startopstillingen, er det en noget mere letbenet udgave af Chelsea, end dengang hvor folk som Didier Drogba og Frank Lampard tegnede hovedstadsklubben.

Fernando Torres bragte da også hurtigt holdet i spidsen, da han meget fikst flugtede bolden i mål efter en tæt nærkamp med en noget desorienteret Laurent Koscielny.

Koscielny havde i det hele taget ikke sin bedste dag.

Han var også impliceret i Chelseas anden scoring, der faldt kort efter pausen, da den franske forsvarer ikke nåede frem til et skruet frispark fra Mata og i stedet blot opnåede at forvirre sin egen målmand, der kunne se bolden stryge uforstyrret i nettet.

Imellem de to scoringer havde Arsenal dog skabt jubel på Emirates, hvor publikum ellers havde mest travlt med at buhe af John Terry og Ashley Cole.

Gervinho udlignede kort før pausen på en flot detalje, hvor han dog også fik forbløffende meget plads af Chelsea-forsvaret, der demonstrerede et andet nyt kendetegn: Holdets defensiv er langt fra så skudsikker som tidligere.

Foreløbig rækker det dog til en førsteplads i ligaen, hvor de første seks kampe har givet fem sejre og en uafgjort. For Arsenal var det sæsonens første nederlag i en sæsonåbning, da har budt på ni point i seks kampe.